Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρασίνισε και την Πάφο η ποδηλατική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Πρασίνισε και την Πάφο η ποδηλατική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Αγώνας κυπέλλου Κύπρου ποδηλασίας δρόμου είχαμε χθες Κυριακή στην Πάφο με την ομάδα μας να καταφέρνει να πρασινίζει και την Πάφο , με εξαιρετικά αποτελέσματα μόλις μερικές μέρες πριν από τα πρωταθλήματα ποδηλασίας δρόμου .

Αναλυτικά :

1η θέση για τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στους εφήβους μετά από εξαιρετική εμφάνιση  αφού βρέθηκε στο ξεκόλλημα των ανδρών από την αρχή του αγώνα άντεξε και έμεινε  μέχρι τον τερματισμό του μαζί με τον πρωταθλητή ανδρών μέχρι τον τερματισμό του

1η θέση στις Νεανίδες για την Ελένη Κουκουμά που κέρδισε εύκολα την κατηγορία της  δείχνοντας την ετοιμότητα της για τα πρωταθλήματα .

1η θέση  στους Πανπαίδες  για τον Παναγιώτη Νικηφόρου με τον Χρύσανθο Παντελή να τερματίσει στην 3η θέση  .Δύο ταλέντα που είναι για μεγάλα πράγματα αρκεί να μείνουν προσγειωμένοι και να δουλεύουν σοβαρά .

1η θέση στις  Πανκορασίδες για την Ελίνα Χαραλάμπους  με πολύ καλή εμφάνιση .

3η θέση στις Κορασίδες  για την Αναστασία Γεωργιάδου  αθλήτρια που με σοβαρή δουλειά μπορεί για πολύ περισσότερα στην κατηγορία της

4η θέση  οριακά  στους Μάστερ 2 ο Νίκος Νικολάου  δείχνοντας την ετοιμότητα του για θέσεις  βάθρου στους επόμενους αγώνες

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την μεγάλη τους προσπάθεια .

Συνέχεια την Τετάρτη με τον πρωτάθλημα  ατομικής χρονομέτρησης ποδηλασίας δρόμου στα περβόλια και την Κυριακή με το πρωτάθλημα αντοχής ποδηλασίας δρόμου στον Μαθίατη/Λυθροδοντα/Δεληκηπο.

ΜΑΓΚΕΣ/ΙΣΕΣ  είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαστε περήφανοι για εσάς, τους αθλητές μας  , πάμε να κερδίσουμε τα πρωταθλήματα !!!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ !!!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά για παιδιά 6-14 ετών ΑΡΧΙΣΑΝ.

Νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ :

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512 (Κυριάκος Κουκουμάς ) .

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΛΑΜΠΡΑΣ :99188886 (Παντελής Χριστοφόρου )

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.

Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει από τους καλύτερους!