Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Επιστολή Μουζουρίδη στους προέδρους των σωματείων της ΚΟΚ

Επιστολή Μουζουρίδη στους προέδρους των σωματείων της ΚΟΚ


Η Κυπριακή καλαθόσφαιρα όπως και όλη η κοινωνία της χώρας μας, περνάει μία δύσκολη δοκιμασία μετά την έξαρση της πανδημίας του covid-19. Μία δοκιμασία η οποία συνεχίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία δημιουργεί προβλήματα ως προς την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων, των αγώνων και των πρωταθλημάτων της ΚΟΚ.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, σε επιστολή του που έχει σταλεί προς όλους τους Προέδρους των σωματείων της ΚΟΚ την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στέλνει μήνυμα υποστήριξης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ, για την δύσκολη φάση που βρίσκεται η χώρα μας.

Στην επιστολή τονίζεται πως η ΚΟΚ θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά αλλά και με κάθε άλλο τρόπο τα σωματεία μέλη της, ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται λόγω του covid-19.

Αναφέρεται παράλληλα πως μετά από έγκριση από το Υπουργείο Υγείας, το οποίο θα διαθέσει 800 δωρεάν τεστ, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν αρκετά δειγματοληπτικά τεστ σε διάφορες κατηγορίες πρωταθλημάτων εκ μέρους της ΚΟΚ, καλώντας τα σωματεία να συνεχίσουν να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί από το κράτος, τα Υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, όσο αφορά τα θέματα πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Κλείνοντας την επιστολή, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ καλεί όλα τα σωματεία να παραμείνουν ενωμένα και να επιδείξουν την ίδια ωριμότητα ως έχουν πράξει μέχρι σήμερα και το επόμενο διάστημα, όπου η χώρα μας μπαίνει σε μία κρίσιμη περίοδο, αναφέροντας τους πως τόσο ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους.