Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ‘Ηττα της Εθνικής μας από την Αλβανία

‘Ηττα της Εθνικής μας από την Αλβανία


Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών από την αντίστοιχη της Αλβανίας στο Loro Boriçi Stadium.

Ο αγώνας αφορούσε το πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ήταν ο τελευταίος μας εκτός έδρας για τον πέμπτο όμιλο.

Η Εθνική μας δέχτηκε τρία τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε ένα αγώνα που στη μεγαλύτερη διάρκεια του κυνήγησε την ισοφάριση (προηγήθηκε στο 17′ η Αλβανία) δημιουργώντας αξιόλογες ευκαιρίες και θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση.

“Η ομάδα μας ήταν ισάξιος αντίπαλος για 75 λεπτά και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αφού δημιουργήσαμε τις καθαρές ευκαιρίες. Η καλή εικόνα δυστυχώς χάλασε στα τελευταία λεπτά, αφού μετά και το δεύτερο γκολ επήλθε απογοήτευση με συνεπακόλουθο να δεχτούμε άλλα δύο τέρματα.

Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα το αποτέλεσμα είναι βαρύ, όμως θα σηκώσουμε κεφάλι γιατί δείξαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι έχουμε τις δυναντότητες για να βελτιωθούμε περισσότερο”, ανέφερε μετά το φινάλε της Αλβανίας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης.

Κύπρος: Ττάκα, Χαραλάμπους, Σιακαλλή, Σάββα, Ζαμπά, Παπαδοπούλου (72′ Αριστοδήμου), Ιωάννου, Βιολάρη, Σολωμού, Χρυσοστόμου (61′ Γεωργίου λόγω τραυματισμού – 81′ Τάνεβα)), Freda

Στο 17ο λεπτό η Αλβανία άνοιξε το σκορ, 1-0, στο 80ο λεπτό με πέναλτι πέτυχε το 2-0, στο 87ο λεπτό το 3-0 και στις καθυστερήσεις το 4-0.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόντα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣΑΓ.ΤΕΡΜ.Β
1. Φινλανδία517-213
2. Πορτογαλία46-110
3. Σκωτία416-19
4. Αλβανία77-206
5. Κύπρος60-220

Απο ιστοσελίδα ΚΟΠ