Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Συνέχεια με την 9η αγωνιστική – Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Συνέχεια με την 9η αγωνιστική – Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις


Με τρεις αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (21/11) και μία την Κυριακή (22/11) συνεχίζεται η δράση της ΟΠΑΠ Basket League. Τρεις αγώνες από την 9η αγωνιστική θα είναι σε ζωντανή μετάδοση. Με την 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται και ο πρώτος γύρος της ΟΠΑΠ Basket League, ενώ θα ακολουθήσει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων.

ΕΘΑ – ΑΠΟΠ

Σάββατο 21.11.2020 – 14:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Στο Στάδιο Ελευθερία η ΕΘΑ θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΠ, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Έγκωμης βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα με 3 νίκες και 4 ήττες και θέλει να φύγει νικήτρια από τον αγώνα για να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την άλλη ο ΑΠΟΠ που είναι στην 8η θέση, μετράει μία 1 σε 7 αγώνες. Οι «γαλάζιοι» της Πάφου θα προσπαθήσουν να φύγουν με την νίκη από την Λευκωσία, έχοντας ως στόχο να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΑΠΟΕΛ – Remedica ΕΝΠ

Σάββατο 21.11.2020 – 16:00 / Λευκόθεο Στάδιο / YouTube ΚΟΚ – Live Streaming

Σημαντικό ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί στο Λέυκόθεο, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΕΝΠ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας μετρούν 4 νίκες σε 7 αγώνες έως τώρα στην ΟΠΑΠ Basket League, με όλες τις νίκες της ομάδας να σημειώνονται στις τελευταίες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Από την άλλη οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 3η θέση του πίνακα, με 5 νίκες σε 7 αγώνες, ενώ προέρχονται από την πολύ σημαντική εντός έδρας επιτυχία απέναντι στον Κεραυνό. Η ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη θα ταξιδέψει στη Λευκωσία με μόνο στόχο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα μεταδίδεται ζωντανά από την σελίδα της ΚΟΚ στο YouTube, σε ανοικτή ζώνη, έπειτα από διευθέτηση που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες για την πραγματοποίηση της μετάδοσης.

ΕΑΣ Ομόνοια – ΑΕΛ

Σάββατο 21.11.2020 – 16:00 / Κλειστό Αγίου Δομετίου / Cytavision Sports 7HD

Στον Άγιο Δομέτιο η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Οι «πράσινοι» είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες σε 7 αγώνες μέχρι στιγμής και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να φτάσουν στην τέταρτη τους φετινή νίκη και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη η ΑΕΛ είναι η ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να φύγει νικήτρια από κάποιο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν κόντρα στην Ομόνοια να πάρουν την νίκη, έχοντας ως στόχο να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.  Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι Cytavision Sports 7HD.

Κεραυνός – Απόλλων Century 21

Κυριακή 22.11.2020 – 16:00 / Στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» / CBF TV – Live Streaming

Με ακόμα ένα ντέρμπι θα πέσει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής, όπου ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στον Στρόβολο. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αυτή την στιγμή στην 4η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες σε 7 αγώνες. Παρά την κούραση λόγω της συμμετοχής του στην Ευρώπη, ο Κεραυνός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην ΟΠΑΠ Basket League για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα με 6 νίκες σε 7 αγώνες. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού ξεκίνησαν ιδανικά το πρωτάθλημα την φετινή σεζόν, και έχουν ως στόχο να το συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού θέλει να φύγει με την νίκη από τον Στρόβολο, ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση του πίνακα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι της ΚΟΚ στο www.cbftv.net.

Πηγή:ΚΟΚ