Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θετικό κρούσμα κορωνοϊού και σε δεύτερο καλαθοσφαιριστή

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού και σε δεύτερο καλαθοσφαιριστή


Μετά το κρούσμα κορωνοϊού στον καλαθοσφαιρικό Αποέλ, προέκυψε και νέο κρούσμα στον χώρο του μπάσκετ αυτή την φορά με καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται στον ΑΠΟΠ.

Η σχετική ενημέρωση:

“Το Σωματείο μας, ενημερώνει ότι αθλητής της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, έχει εντοπιστεί θετικός στον κορωνοϊό και ως εκ τούτου, ο ΑΠΟΠ, πρόεβη άμεσα σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, σύμφωνα και με τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Ο αθλητής που εντοπίστηκε θετικός στον ιό, έχει ήδη τεθεί σε αυτοπεριορισμό ενώ η χθεσινή προπόνηση, αναβλήθηκε.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας, τα μέλη του τεχνικού μας επιτελείου αλλά και τα διοικητικά στελέχη μας, διευκρινίζουμε ότι όλοι, έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο(PCR), χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής, να εντοπιστεί άλλο θετικό κρούσμα.

Τα τεστ, θα επαναληφθούν και τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της κατάστασης, πάντοτε σε συνεχή επικοινωνία με την ΚΟΚ, θα καθοριστούν βάση και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

Ως ΑΠΟΠ, διαβεβαιώνουμε ότι η υγεία των αθλητών μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και ως εκ τούτου, ακολουθούμε πιστά τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.”