Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (02/11 – 09/11) τα τέσσερα από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη στις 19:55 υποδέχεται τη Γρανάδα για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Europa League, ενώ την Κυριακή στις 20:00 τη Δόξα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει διπλή ευρωπαϊκή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Σήμερα (02/11) και αύριο (03/11) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Gio Strumica Βόρειας Μακεδονίας στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup και στοχεύουν στην πρόκριση. Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Λευκόθεο. Το πρώτο θα αρχίσει στις 18:00 και το δεύτερο στις 13:00.

H ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου έχει ενώπιόν της εκτός έδρας υποχρέωση και στοχεύει στο «τρίποντο» για να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας. Την Κυριακή στις 11:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή Απόλλων.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών έχει εντός έδρας αποστολή για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υποδέχεται τον Ροτσίδη Μάμμαρι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 19:30.