Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μεταγραφές στην OMONOIA E-Sports

Μεταγραφές στην OMONOIA E-Sports


Ανακοίνωσε την απόκτηση δύο παικτών το τμήμα ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Εδώ και μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρεται σε μεταγραφικό μπαμ το οποίο θα ταράξει τα νερά, αυτή η ηχηρή ενίσχυση είναι ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ eSports επέστρεψε ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο οποίος έγραψε ιστορία με το τριφύλλι στο στήθος, καθώς ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε τρία τρόπαια.

Ο Μιχαηλίδης είναι και ένας εκ των βοηθών προπονητών στην ομάδα μας, έχει βγεί αρκετές φορές στην TOTS και ανακηρύχθηκε ένα απο τα καλύτερα «δεκάρια» στο πρωτάθλημα του VGL. «Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στο σπίτι μου και θα τελειώσω τις υποχρεώσεις μου για το FIFA 21», το χαρακτηριστικό σχόλιο του.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια του «τριφυλλιού» και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή «μπαμ» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ eSports με τον Γιώργο Αδάμου.

Ο επαγγελματίας παίκτης στο FUT της New York Bulls πλέον αποτελεί μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την νέα σεασον. Ο παίκτης έχει διακριθεί με τις πιο κάτω επιτυχίες:

Ultimate Team – #3 in North America global Series ranking. 2020 eMLS Cup champion. North America Qualifier #4 Champion

Ο Γιώργος δήλωσε: « Έρχομαι για να βοηθήσω αυτή την ομάδα που έχει γερές βάσεις τις τελευταίες season και είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος αυτής της προσπάθειας».

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αδάμου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους με το «τριφύλλι» στο στήθος!