Home TOP NEWS «Την Πέμπτη η ομάδα μας έχει ανάγκη. Οι πετοσφαιριστές θέλουν στήριξη με...

«Την Πέμπτη η ομάδα μας έχει ανάγκη. Οι πετοσφαιριστές θέλουν στήριξη με παλμό και φωνή»


Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας πετόσφαιρας Ανδρών, Αχιλλέας Πετρακκίδης, μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας, τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και τις πρώτες υποχρεώσεις στη Κύπρο και Ευρώπη. Αποκάλυψε, δε, έναν νέο στόχο που έχει θέσει το τμήμα στη φετινή σεζόν.


«Το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι είναι στις 19 Σεπτεμβρίου για το CEV Champions League απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 23 Σεπτεμβρίου. Λόγω της χαμηλής κατάταξης που έχουμε στην Ευρώπη έπρεπε να συμμετέχουμε σε ένα μίνι τουρνουά μαζί με άλλες δύο ομάδες. Οι πρώτες δύο θα προκρίνονταν στην επόμενη φάση του CEV Champions League. Η μία ομάδα, όμως, ήταν ουκρανική και αποσύρθηκε. Συνεπώς, περάσαμε χωρίς αγώνα ουσιαστικά και εκεί κληρωθήκαμε με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, είναι ένα δύσκολο εμπόδιο. Αν δεν προκριθούμε τότε θα αγωνιστούμε στο CEV Challenge Cup. Στις εγχώριες διοργανώσεις η πρώτη μας υποχρέωση είναι στις 4 Οκτωβρίου (20:00) απέναντι στον Παφιακό για το Σούπερ Καπ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο. Εμείς αρχίσαμε την προετοιμασία μας από τις 18 του Αυγούστου», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το ρόστερ μας έχει πλέον συμπληρωθεί. Παρέμειναν δύο ξένοι από την περσινή σεζόν και προστέθηκαν στο ρόστερ δύο Βραζιλιάνοι. Οι Θέο Λόπες και Φερνάντο Πιρές. Από την Κύπρο ήρθαν στην ομάδα οι Χρίστος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Ευσταθίου και τα αδέρφια, Παντελής και Νίκος Φαούτας. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη με πολλούς αγώνες και θα χρειαστούν όλοι οι πετοσφαιριστές. Για αυτό και ρόστερ ενισχύθηκε πολύ με ποιοτικούς αθλητές και είναι μεγάλο σε ποσότητα. Ο άμεσος ανταγωνιστής μας θα είναι ο Παφιακός, ο οποίος επένδυσε αρκετά για να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί δυνατός. Να διεκδικήσει δηλαδή το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Όσον αφορά στους στόχους της φετινής σεζόν, είπε: «Αυτοί δεν αλλάζουν και είναι διαχρονικά πάντα οι ίδιοι. Θέλουμε να κατακτήσουμε και τα τρία τρόπαια στην Κύπρο, να έχουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, όμως φέτος θέσαμε ακόμη έναν στόχο. Αυτός είναι να “σπάσουμε” το ρεκόρ συνεχόμενων νικών που κατέχει η Ανόρθωση από τη δεκαετία του 80. Το ρεκόρ είναι στις 56 νίκες, εμείς βρισκόμαστε στις 43. Συνεπώς, χρειαζόμαστε ακόμη λίγες νίκες για να το καταρρίψουμε. Είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος και θέλουμε να τον πετύχουμε. Να γράψουμε εμείς ιστορία στο κυπριακό βόλεϊ».

Καταλήγοντας, ο Αχιλλέας Πετρακκίδης, κάλεσε τον κόσμο σε δυναμικό παρών στο «Ελευθέρια» για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. «Την Πέμπτη η ομάδα μας έχει ανάγκη. Οι πετοσφαιριστές θέλουν στήριξη με παλμό και φωνή. Να γεμίσουμε το γήπεδο και να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος για αυτό και πρέπει να είμαστε δίπλα στους αθλητές μας», τόνισε χαρακτηριστικά.