Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Νέων και Παίδων το Σαββατοκύριακο

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Νέων και Παίδων το Σαββατοκύριακο

img_0493


Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες Νέων και Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

U21: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ
Μετά την ισοπαλία της περασμένης βδομάδας κόντρα στην Ένωση στο Παραλίμνι (1-1), η ομάδα των U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιδιώξει επάνοδο στις νίκες, ούτως ώστε να κυνηγήσει μέσα από τα εναπομείναντα παιχνίδια όσο το δυνατό καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «πράσινοι» του Άθου Χρυσάνθου φιλοξενούν την Δόξα στο βοηθητικό γήπεδο του Γ.Σ.Π., την Κυριακή (14:30) και θέλουν να συνδυάσουν καλή εμφάνιση με νίκη, καθώς στόχος τους είναι να μαζέψουν στις έξι τελευταίες αγωνιστικές όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς.

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παιχνίδι ντέρμπι έχει να δώσει η ομάδα των U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία θα φιλοξενήσει την Κυριακή (11:00), στο Βοηθητικό Γήπεδο του Μακαρείου τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Οι ποδοσφαιριστές του Βαλεντίν Στεφάν βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετρώντας τέσσερις νίκες (Απόλλωνα, Πάφο, Ένωση, ΑΠΟΕΛ) σε ισάριθμα παιχνίδια, έτσι θα επιδιώξουν την πέμπτη τους συνεχόμενη νίκη στο δρόμο για κατάκτηση του τίτλου.

U15: ΠΑΦΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Δύσκολη έξοδος περιμένει την ομάδα των U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς την Κυριακή (09:00) θα ταξιδέψει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΠ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Οι «πράσινοι» του Χάρη Καλλικά διατηρούν το αήττητο τους, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια έχουν πετύχει τρεις νίκες και έφεραν μία ισοπαλία, ένας απολογισμός που τους κατατάσσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μοναδικός στόχος του «τριφυλλιού» στο Κυριακάτικο παιχνίδι είναι το διπλό, προκειμένου να διεκδικήσει καλύτερη θέση στην κατάταξη.

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, η ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει πετύχει τρεις σερί νίκες, κάτι που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και τρεις από τα δεύτερη. Στόχος στο Σαββατιάτικο (09:00) παιχνίδι με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του «Ορφέα», είναι το τρίποντο ούτως ώστε να συνεχιστεί η βαθμολογική άνοδος των «πρασίνων», μία νίκη που θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν και με καλή εμφάνιση.

omonoia.com.cy