
Ο 12χρονος Θανάσης Μιχαήλ, τερματοφύλακας από το κλιμάκιο Λάρνακας έχει πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ αφού εδώ και 6 χρόνια, δεν έχει δεχθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι, στην κανονική διάρκεια των αγώνων! Ο Θανάσης απέκρουσε συνολικά 15 πέναλτι αυτά τα χρόνια ενώ στα παιχνίδια που οδηγήθηκαν στην παράταση και στην διαδικασία των πέναλτι, μετρά 19 αποκρούσεις σε 24 εκτελέσεις!
Ο Θανάσης κατάγεται από την Αγία Νάπα, αλλά συχνά βρίσκεται στην Λευκωσία, καθώς πλέον είναι μέλος των επίλεκτων ηλικίας 2000. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος, οι μικροί δηλώνουν παρών. Το μέλλον της ομάδας μας βρίσκεται εδώ.


![Νίκες για την Κ19 και την Κ18 Κοριτσιών [Αποτελέσματα Ακαδημιών]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/SKOS8939-238x178.jpg)





![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)

![Ο όμιλος του… Σεμέδο στο Μουντιάλ 2026 [Κλήρωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Semedo-Filiko-Iran-100x75.jpg)

