Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Προετοιμασία στην Κακοπετριά κάνουν οι ομάδες U13 και U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Προετοιμασία στην Κακοπετριά κάνουν οι ομάδες U13 και U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Από τις 4 Αυγούστου οι επίλεκτες ομάδες των U13 και U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διανύουν το βασικό στάδιο της προετοιμασία τους, το οποίο πραγματοποιείται στην Κακοπετριά και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα.

Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται στις πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις του κοινοτικού γηπέδου Κοράκου, ενώ διαμένουν στο ξενοδοχείο «Crystal» το οποίο με τις εγκαταστάσεις του (αίθουσες για τζακούζι, σάουνα και φυσιοθεραπεία) προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι ομάδες μας για να προετοιμαστούν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Οι προπονητές Κυριάκος Χαϊλής (U15) και Γιάννος Λούρας (U13) προπονούν δύο φορές την ημέρα τους ποδοσφαιριστές, πρωί και απόγευμα. Στον χώρο της προετοιμασίας βρέθηκαν και οι Νίκος Χαραλάμπους (α’ αντιπρόεδρος) και Ράινερ Ράουφμαν, όπως και μέλη της εφορίας της Ακαδημίας μας, οι οποίοι συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους παίκτες.

Την Τετάρτη διεξήχθη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΛ, το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με 2-0, έχοντας για σκόρερ τους Μάριο Χαραλάμπους και Αλέξη Μαρτινά. Αύριο Σάββατο (10/08, 18:00) θα διεξαχθεί οικογενειακό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 και U15, στο κοινοτικό στάδιο της Κοράκου.

Στις τάξεις των ομάδων μας που συμμετέχουν στην προετοιμασία υπάρχει ενθουσιασμός, τόσο από το επίπεδο της προετοιμασίας, όσο και από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και του ξενοδοχείου, ενώ οι ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν για τη διάθεση και τον ζήλο που επιδεικνύουν στις προπονήσεις.