Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αιώνιο ντέρμπι στους Νέους

Αιώνιο ντέρμπι στους Νέους


Στην όγδοη στροφή του πρωταθλήματος Νέων, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, είναι προγραμματισμένο να γίνει το αιώνιο ντέρμπι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Αποέλ. Τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο αντίπαλος μας αφού και οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν ως έδρα το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ. Στη βαθμολογία η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση με 17 βαθμούς, μετρώντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ το Αποέλ είναι στην 9η θέση με 8 βαθμούς. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφορά στη βαθμολογική θέση αλλά αυτό δεν λέει κάτι, ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι όπως αυτό που θα μετρήσει περισσότερο το πάθος των παικτών και η θέληση για τη νίκη.

Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις θα κατεβεί στο γήπεδο για να τα δώσει όλα με στόχο να κερδίσει τον αγώνα και να παραμείνει κοντά στη κορυφή. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος το Αποέλ και οι πράσινοι πρέπει να παίξουν συγκεντρωμένα, γιατί μόνο με καθαρό μυαλό θα μπορούν να αποδώσουν όσο καλύτερα γίνετε και να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Στην αποστολή για το ντέρμπι είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές ασφαλώς.

Το αιώνιο ντέρμπι των Νέων θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΓΣΠ με ώρα έναρξης 13:30 και αναμένετε πολλοί φίλοι της ομάδας μας να βρεθούν εκεί να δουν από κοντά τους μικρούς.