Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός της εβδομάδας

Ο απολογισμός της εβδομάδας

a13


Με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ των μικρότερων ηλικιών. Ο Απολογισμός για τις 5 ομάδες που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρωταθλήματα Παίδων κάτω των 13, 15 και 17 ετών, όπως και των Νέων κάτω των 21 ετών ήταν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 δέχθηκε τη δεύτερη της φετινή ήττα και έμεινε στους 12 βαθμούς στον Β’ Όμιλο Λευκωσίας. Οι μικροί αν και ανάτρεψαν το σκορ σε 3-2 αφού έχαναν με 2-3, τελικά δέχθηκαν ακόμη δύο γκολ, με την ομάδα του ΘΟΪ Λακατάμιας να ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη με 4-3. Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ 2, για το ίδιο πρωτάθλημα, πέτυχε το 6 στα 6 και παρέμεινε στην κορυφή του Α΄ Ομίλου Λευκωσίας με18 βαθμούς. Στο παιχνίδι του Σαββάτου οι πράσινοι κέρδισαν τον Εθνικό Λατσιών με 2-0 και πηγαίνουν την επόμενη εβδομάδα να αντιμετωπίσουν για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου το Αποέλ εκτός έδρας.

Στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα U15 τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 15-1 του Άδωνη Ιδαλίου και συνήχησε το αήττητο σερί της. Η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή μετρά ένα σερί τεσσάρων νικών όπου πέτυχε 50 τέρματα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος. Με 14 βαθμούς η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στη 2η θέση και πίσω μόνο από το Αποέλ, το οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας.

Μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχαν το Σάββατο οι Παίδες του Χάρη Καλλικά επί της ΑΕΚ Λάρνακας. Ανατρέποντας το σκορ από 0-1 σε 3-1 και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την τέταρτη της νίκης και παρέμεινε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος U17. Οι πράσινοι στο πρώτο μέρος δεν είχαν την καλύτερη δυνατή απόδοση, με την ΑΕΚ να πάτα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως όλα άλλαξαν, με την η ΟΜΟΝΟΙΑ να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και να μην αφήνει τον αντίπαλο της να απειλήσει περισσότερο από μια φάση. Η απόσταση από την κορυφή, όπου βρίσκονται τρεις ομάδες, είναι 3 βαθμοί και την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Δόξα εκτός έδρας με μοναδικό στόχο να κερδίσει και να διατηρήσει τη διαφορά η να τη μειώσει.

Στην ισοπαλία 1-1 έμεινε η ομάδα Νέων στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λεμεσό χθες Κυριακή. Ο Φάτσιο Μπούις είδε την ΟΜΟΝΟΙΑ να προηγείται στην αναμέτρηση στο 34ο λεπτό με τέρμα του Κωνσταντίνου Διονυσίου αλλά να δέχεται την ισοφάριση ένα λεπτό πριν το τέλος και να χάνει τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της. Είναι το δεύτερο παιχνίδι φέτος που οι πράσινοι δέχονται τέρμα λίγο πριν το τέλος και χάνουν το τρίποντο, το ίδιο συνέβη με την Αλκή την 3η αγωνιστική. Με τον ένα βαθμό που πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ τους έκανε 14 και παρέμεινε στη 2η θέση πίσω από την Ανόρθωση που έχει 18. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη αλλά οι Νέοι δεν τα βάζουν κάτω και θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος για να πετύχουν τους στόχοι που έχουν βάλει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U13

ΟΜΟΝΟΙΑ 1 – Ε.Ν. ΘΟΪ κάτω Λακατάμιας 3-4
ΟΜΟΝΟΙΑ 2 – Εθνικός Λατσιών 2-0

Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U15:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άδωνης Ιδαλίου 15-1

Πρωτάθλημα Παίδων U17:
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1

Πρωτάθλημα Νέων U21:
ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1