Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η συνέχεια για Νέους και Παίδες

Η συνέχεια για Νέους και Παίδες

823350_588241654565365_1047017055_o


Δράση έχουμε στα πρωταθλήματα των ακαδημιών και αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 21, 17 και 15 να μην έχουν κάποιο ντέρμπι αλλά φυσικά και ποτέ δεν υποτιμούν κανένα αντίπαλο. Το Σάββατο αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, ενώ την Κυριακή σειρά έχουν η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 και ΟΜΟΝΟΙΑ U21.

Η ομάδα των Νέων μετά την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής εντός έδρας με την Αλκή θέλει να επανέλθει αμέσως στις νίκες. Αυτό θα επιζητήσει την Κυριακή στην Λεμεσό με αντίπαλο τον Άρη, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Τσίρειου σταδίου και θα αρχίσει στις 15:30. Σε τρεις αγώνες η ομάδα του Φάτσιο Μπούις μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία, που αν πρόσεχε περισσότερο στην προηγούμενη αγωνιστική θα ήταν νίκη.

Για το Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 17 Α΄ Κατηγορίας η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Αλκή, σε ένα αγώνα που θα γίνει στη Δρομολαξιά με ώρα έναρξης τις 11:00 του Σαββάτου. Μετά την επάνοδο της ομάδας στις νίκες την περασμένη εβδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να ξεκινήσει ένα σερί νικών έτσι ώστε να της δώσουν την απαιτούμενη ώθηση για τη συνέχεια. Να θυμίσουμε για ακόμη μία φορά ότι την άλλη εβδομάδα 12 του Οκτώβρη θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος που είχε αναβληθεί. Να πούμε ακόμη ότι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι το ίδιο με αυτό των Ανδρών.

Την Κυριακή αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 για την 4η αγωνιστική του Προαιρετικού  Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 15 στον Όμιλο της Λευκωσίας. Οι παίδες έκαναν την πρώτη τους νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από δύο ισοπαλίες, κάτι που τους ανέβασε ψυχολογικά και στο μεθαυριανό παιχνίδι απέναντι στην Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς  θα προσπαθήσουν να τις διπλασιάσουν. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Ορφέα και θα ξεκινήσει στις 09:00.

Διαβάστε ακόμη: Ντέρμπι για τους Παίδες κάτω των 13