Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρώτη ισοπαλία για τους Παίδες

Πρώτη ισοπαλία για τους Παίδες

a107


Στην ισοπαλία 2-2 έμεινε με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας η ομάδα παίδων κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο σημερινό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων U17. Τα δύο τέρματα της ομάδας μας που δεν κατέστησαν αρκετά για να πάρει τη νίκη πέτυχαν οι Άγγελος Χρυσοστόμου και Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Οι πράσινοι του Χάρη Καλλικά για δεύτερο συνεχή παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και έτσι υποχώρησαν ακόμη περισσότερο φτάνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ πλέον η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους 6 βαθμούς. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα ομάδα μας, που πριν το σημερινό αγώνα μετρούσε επτά νίκες και τρεις ήττες.

Πλέον οι πράσινοι βλέπουν τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι που είναι με αντίπαλο τον Ερμή εντός έδρας, ενώ πλησιάζουν και αρκετά ντέρμπι που θα καθορίσουν πολλά. Είναι αξιοσημείωτο πως από την 1η μέχρι την 7η θέση η διαφορά είναι μόλις 7 βαθμούς, κάτι που καταδεικνύει πόσο δυνατές παρουσιάζονται όλες οι ομάδες.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι Σ.Μούντουκου, Α. Χρυσοστόμου, Γ. Τσιαπίνης, Χ. Χαράλαμπος(Α. Ονησιφόρου), Π. Πιτταράς, Τ. Ιωάννου, Β. Νικολάου(Μ. Κίκας), Σ. Φιακάς(Σ. Γιαζός), Α. Βασιλείου, Ρ. Ηροδότου και Διομήδης Κονισης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
ΕΝΠ – Δόξα 3-0
ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλωνας 0-5
Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση 1-2
Αποέλ – ΑΕΚ Κουκλιών 3-1
ΑΕΛ – Αλκή 4-0
Άρης – Ερμής 3-0