Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πως εξελίχθηκε το πράσινο διήμερο

Πως εξελίχθηκε το πράσινο διήμερο

a104


Συνέχεια στη δράση των πρωταθλημάτων των ακαδημιών είχαμε εαυτό το Σαββατοκύριακο, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να τα πηγαίνουν καλά παίρνοντας τους τρεις βαθμούς, εκτός από μία. Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες των Παίδων κάτω των 13 και 15 ετών όπως και των Νέων U21, με μόνο τους Παίδες κάτω των 17 να μην τα καταφέρνουν  και να δέχονται μια απρόσμενη ήττα.

Πολύ καλά εξελίχθητε το διήμερο για τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζονται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα U13 που κέρδισαν τα παιχνίδια τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 κέρδισε στο εκτός έδρας ντέρμπι την Ανόρθωση με 3-1 κάνοντας την ανατροπή αφού ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και συνέχισε την πολύ καλή της πορεία παραμένοντας στην κορυφή του Α’ Ομίλου Λευκωσίας. Οι πράσινοι πάλεψαν το παιχνίδι δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις και στο τέλος πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν ήταν άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Για το Β’ Όμιλο Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΘΟΪ Λακατάμιας με 3-2 σε ένα πολύ καλό αγώνα και από τις δύο ομάδες.

Άνετη νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 απέναντι στον Εθνικό Λατσιών που της δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει τις συνέχειας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U15. Οι πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή πήραν αυτό που ήθελαν από την αναμέτρηση και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στον όμιλο της Λευκωσίας με 26 βαθμούς, επτά λιγότερους από το πρωτοπόρο Αποέλ που έχει το απόλυτο. Στις επόμενες δύο αγωνιστικές η ομάδα μας έχει δύο ντέρμπι με Ανόρθωση και Ολυμπιακό που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο.

Απρόσμενη ήττα για την ομάδα Παίδων κάτω των 17 ετών είχαμε στη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων U17. Οι πράσινοι του Χάρη Καλλικά έχασαν με 3-0 εντός έδρας από τον Άρη και απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από την κορυφή που βρίσκεται η ΕΝΠ. Το Σαββατιάτικο παιχνίδι χάθηκε για την ομάδα μας από τρία στημένα, καθώς και τα τρία τέρματα του αντιπάλου προήλθαν από στημένες φάσεις. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τους πράσινους και στην επόμενη αγωνιστική με τον Εθνικό Άχνας θα επιδιώξουν την άμεση επιστροφή τους στις νίκες. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, κάτι που μπορεί να αντιληφτεί κανείς όταν δει τον πίνακα της βαθμολογίας αφού από τη 2η θέση που είναι το «τριφύλλι» μέχρι την 8η που είναι ο Άρης ι διαφορά είναι μόλις τρεις βαθμοί.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κέρδισε εκτός έδρας με 4-0 την ΑΕΠ. Ο Φάτσιο Μπούις είδε τους ποδοσφαιριστές του να κερδίζουν ένα καλό αντίπαλο και να επιστρέφουν στις νίκες και τα καλά αποτελέσματα. Οι πράσινοι παρέμειναν στην 2η θέση έχοντας 23 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την Ανόρθωση που βρίσκεται στην κορυφή. Στο χθεσινό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να φτιάξει αρκετές φάσεις και να τις τελειώσει, κάτι που τις έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο στόχος είναι η πρώτη θέση και για να τα καταφέρει η ομάδα Νέων πρέπει να παλέψει όλους τους αγώνες που έχει μπροστά της όπως αυτό στην Πάφο.