Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Χωρίς ντέρμπι αλλά με σοβαρότητα για νίκη

Χωρίς ντέρμπι αλλά με σοβαρότητα για νίκη

a27


Συνέχεια με την 9η αγωνιστική θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα των ακαδημιών. Την προηγούμενη εβδομάδα όλες οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κερδίσαν και το ίδιο θέλουν να κάνουν αυτή την αγωνιστική. Χωρίς να υπάρχει κάποιο ντέρμπι στο πρόγραμμα των πρασίνων, όμως δεν μπορεί να γίνει καμία υποτίμηση για τους αντιπάλους.

Με αντίπαλο το Διγενή Μόρφου οι παίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2, που γεννήθηκαν το 2000, σκοπεύουν να κάνουν τη δεύτερη συνεχή νίκη τους και να μείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας. Στους προηγούμενους 8 αγώνες που έδωσαν στον Α’ ‘Όμιλο οι μικροί εκτός από μια ήττα μετρούν εφτά νίκες και με 21 βαθμούς είναι στην κορυφή. Το παιχνίδι με αντίπαλο το Διγενή θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 9:00.
Για το προαιρετικό πρωτάθλημα κάτω των 13 πάλι αλλά το Β’ Όμιλο η εμπειρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με παιδιά που γεννήθηκαν το 2001, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εντός έδρας και επιζητά τη νίκη που θα δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Εκτός έδρας παιχνίδι έχει η ομάδα κάτω των 15 ετών που αγωνίζεται με την ΠΑΕΕΚ την Κυριακή στις 9:00 στο Βοηθητικό γήπεδο “Κερύνεια Επιστροφή”. Οι πράσινοι του Κ. Χαϊλή θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει να μείνουν κοντά στη κορυφή και ίσως ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων να μειώσουν τη διαφορά από την πρώτη θέση. Σε οκτώ παιχνίδια που έδωσε έως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο προαιρετικό πρωτάθλημα U15 έχει 5 νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Στην Πάφο θα ταξιδέψει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Κουκλιών. Οι πράσινοι μείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό και θα κυνηγήσουν τη νίκη που αν συνδυαστεί με άλλα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες ίσως να πατήσει κορυφή. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Χάρη Καλλικά να δείξουν πόσο πολύ θέλουν να κερδίσουν, δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις στο γήπεδο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 11:00.

Μετά τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Αποέλ η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψάχνει άλλη μια νίκη για να συνεχίσει στα καλά αποτελέσματα και να μείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι πράσινοι του Φάτσιο Μπούις αντιμετωπίζουν τη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή στις 14:30 και οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι τα μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό τους. Η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους δύο βαθμούς και τώρα η ομάδα μας θέλει να μειώσει κι άλλο ή ακόμη να φτάσει στην κορυφή, αλλά αυτό εξαρτάτε από το αποτέλεσμα της πρωτοπόρου Ανόρθωσης.