Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η πράσινη δράση

Η πράσινη δράση

a13


Δράση στα πρωταθλήματα των ακαδημιών θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, με πέντε αναμετρήσεις να έχουν πράσινο χρώμα. Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες Νέων U21 και Παίδων U17 μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ενώ συνέχεια για τις ομάδες Παίδων U13 και U15 που αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στις πολύ καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 που αυτή την αγωνιστική έχει ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση(κλιμάκιο Λευκωσίας). Οι πράσινοι μετά από 9 αγώνες που έδωσαν μέχρι τώρα μετρούν 8 νίκες, ενώ δέχθηκαν μόλις μια ήττα και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το Σάββατο για τον Α΄ Όμιλο  Λευκωσίας του Προαιρετικού πρωταθλήματος U13 οι μικροί αντιμετωπίζουν μια δυνατή ομάδα αλλά όχι πιο δυνατή από τη δική μας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου σταδίου, έδρα της αντίπαλης ομάδας και θα αρχίσει στις 09:00. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του 1ου γύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε της Ανόρθωσης με 3-0, αλλά τώρα είναι άλλο παιχνίδι και οι παίδες πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι για να πάρουν άλλο ένα τρίποντο.
Την ίδια μέρα και ώρα για το Β΄ Όμιλο του Προαιρετικού πρωταθλήματος U13 αναμετράτε και η εμπειρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αποτελείτε από παιδιά που κάτω των 12 ετών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 έδωσε 10 παιχνίδια έχοντας μαζέψει 16 βαθμούς και σε αυτή την αγωνιστική με αντίπαλο το ΘΟΪ εκτός έδρας στοχεύει στο τρίποντο μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τις προηγούμενες 2 αγωνιστικές που δέχθηκε ισάριθμες ήττες.

Στα Λατσιά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό πηγαίνει αυτή την αγωνιστική η ομάδα παίδων U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι μετρούν 23 βαθμούς στο ενεργητικό τους και βρίσκονται κοντά στην κορυφή αλλά πρέπει να συνεχίσει στις νίκες για να παραμείνει στα ψηλά και ίσως με κάποια θετικά για αυτούς αποτελέσματα στους άλλους αγώνες να πλησιάσει περισσότερο την 1η θέση. Το παιχνίδι για τους παίδες του Κυριάκου Χαϊλή θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 9:00 και οι τρεις βαθμοί είναι ο μοναδικός στόχος.

Επιστροφή στη δράση για τους παίδες κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αγώνα για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U17 Α κατηγορίας.  Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Άρη το Σάββατο στις 11:00 και θέλουν ακόμη μια νίκη που ίσως τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν στην 1η θέση, αν φυσικά δεν κερδίσει η ΕΝΠ. Ο Χάρης Καλλικάς βλέπει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βελτιώνονται συνεχώς και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Ο αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Μακαρείου σταδίου που είναι η έδρα της, εκεί που μετρά μόνο νίκες και έτσι θέλει να παραμείνει.

Επιστροφή στη δράση και επιστροφή στις νίκες επιθυμεί η ομάδα Νέων των πρασίνων σε αυτή την αγωνιστική, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Δύσκολη έξοδο στην Πάφο έχει η ομάδα του Φάτσιο Μπούις που θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει την Αθλητική Ένωση Πάφου για την 10 αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων U21 Α’ Κατηγορίας. Οι νέοι είναι στη 2η θέση με πέντε βαθμούς διαφορά πλέον από την Ανόρθωση και στον αγώνα της Κυριακής(14:30) θα κυνηγήσουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει  κοντά στην κορυφή.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο:

Σάββατο
09:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 2
09:00 ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1
11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης

Κυριακή
09:00 Εθνικός Λατσιών – ΟΜΟΝΟΙΑ
14:30 ΑΕΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ