Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Στόχος μας να βγαίνουν παίκτες»

«Στόχος μας να βγαίνουν παίκτες»

a40


Σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης πέτυχε το Σάββατο και η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Αμμοχώστου, μπαίνοντας με το δεξί στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των νικητών, μίλησε στο OmonoiaNews.com για τον αγώνα, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται ώστε σύντομα να βγουν ποδοσφαιριστές

“Η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική λόγω του ότι με αυτό το παιχνίδι ξεκινούσε ο 2ος γύρος. Όπως είχατε γράψει και σεις, το κατάλαβαν και οι μικροί, πως πρέπει να παλέψουν περισσότερο στο 2ο γύρο γιατί αξίζουν να είναι στην κορυφή. Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι πλασματική (9 βαθμοί), είδατε πως στο α΄ημίχρονο ήμασταν κατά πολύ καλύτεροι του αντιπάλου”, είπε για τον αγώνα.

Εκτός από τη νίκη όπως μας δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας των U17, ένα άλλο θετικό είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε στο αρχικό της σχήμα παίκτες μικρότερης ηλικίας. “Το σημαντικό είναι πως είχαμε σήμερα στην βασική ενδεκάδα νέους ποδοσφαιριστές. Πέντε που είναι γέννημα του 1998, ένα του 1999 και τέσσερις του 1997, που θεωρούνται οι πιο παλιοί στην ομάδα. Το άλλο θετικό είναι πως τρεις ποδοσφαιριστές μας έχουν ανεβεί στην ομάδα των Νέων, σε συνεργασία με τον κύριο Μπούις”, ήταν το σχόλιο του.

Συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα, πρόσθεσε: “Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα. Εάν έρθουν και οι νίκες στην δική μας ομάδα και το πρωτάθλημα, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ που πάντα αυτό κυνηγάμε, αλλά το σημαντικό όπως είπα, είναι να βγαίνουν παίκτες”.

Διαβάστε ακόμα: 

Σπουδαία νίκη!

Φωτορεπορτάζ Κ17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση

a33