Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκες για τους μικρούς

Νίκες για τους μικρούς

a109


Με δύο νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U13 οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για τον Α’ όμιλο Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό Λατσιών με 4-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έφτασε τους 30 βαθμούς. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Μάμα Λοίζου αλλά η ομάδα των Λατσιών κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του ημίχρονου, το οποίο έκλεισε στο 1-1. Στο 2ο ημίχρονο οι μικροί μπήκαν αποφασισμένοι να σκοράρουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με τους Αρτέμη Μαυροφτή και Χρίστος Καρατζιας να πετυχαίνουν ένα και δύο γκολ αντίστοιχα και να δίνουν τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ με 4-1.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Κ. Λοίζου, Μ. Καουρτίσιη, Χρ. Φιλίππου, Χ. Κόκκινο, Εμμ. Χρυσοστόμου, Α. Σάββα, Μ. Λοίζου, Ν. Τσαγγάρη, Χρ. Καρατζιά, Κ. Μενοίκου και Μ. Χαραλάμπους, ενώ ως αλλαγή στον αγώνα πέρασαν ο Σ. Πόγιατζιής, Αρτ. Μαυροφτής, Α. Μάρτιν, Γ. Παναγιώτου και Α. Παναγή.

Τη νίκη πήρε και η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 στον Β’ όμιλο Λευκωσίας, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-0 της ΜΕΑΠ για τη 13η αγωνιστική. Η εμπειρική ομάδα των πρασίνων πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο οι Ανδρόνικος Κακουλλή και Οράτιος Λεμέσιος.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Α. Κουκουμάς, Γ. Παπαθανασίου, Π. Γεωργίου, Γ. Κακουλλής, Α. Χ”Γιάννης, Ο. Λεμέσιος, Μ. Κόλας, Μ. Τζιωνής, Α. Κακουλλής, Ν. Ζαχαριάδης και Α.Αυλωνίτης. Οι Ι. Ορφανίδης, Γ. Κόμπος, Ο. Μυλωνάς, Απ. Ανδρέου και Ε. Κάττος μπήκαν ως αλλαγή.