Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μαζεμένα ντέρμπι για τους μικρούς

Μαζεμένα ντέρμπι για τους μικρούς

1267399_588246231231574_1006729105_o


Σημαντικές αναμετρήσεις δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις των ομάδων μας για τα πρωταθλήματα μικρότερων ακαδημιών της ΚΟΠ είναι εντός έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούν.

Κρίσιμο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει αν η ομάδα μας μπορεί να κρατηθεί στην κορυφή του Α’ Ομίλου του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U13 δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ 2.  Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την πολύ καλή και μαχητική ομάδα της Ανόρθωσης για την 18η αγωνιστική και κυνηγούν μόνο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας με ώρα έναρξης της 9 το πρωί.

Την νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να ανεβεί πάλι στη 2η θέση του Β΄ Ομίλου θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη ΜΕΑΠ αυτό το Σάββατο στις 9:00. Οι μικροί φιλοξενούν την ομάδα του Πέρα Χωρίου στο γήπεδο ΑΣΠΙΣ Ποταμίας και επιζητούν επιστροφή στις νίκες που θα τους δώσει τους τρεις πολύτιμούς βαθμούς. Η ομάδα αυτή αγωνίζεται για εμπειρικούς λόγους στο πρωτάθλημα και στο ρόστερ της έχει παιδιά μικρότερης ηλικίας από άλλες ομάδες όμως θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Ντέρμπι έχει αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ στον όμιλο Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U15. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν το πρωτοπόρο και αήττητο Αποέλ με στόχο να πάρουν τη νίκη και να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο τους αντιπάλου. Το αιώνιο ντέρμπι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας την Κυριακή στις 9:00, με την ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή να πιστεύει στη νίκη που ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας.

Στη Λεμεσό ταξιδεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 17 ετών για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, ακολουθώντας το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας. Το Πρωτάθλημα Παίδων U17 βρίσκεται στην 17η στροφή του και ακόμη όλα παίζονται, αν και οι πράσινοι του Χάρη Καλλικά έμειναν πίσω βαθμολογικά από την κορυφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να φτάσει ψηλά αλλά χρειάζεται σταθερότητα και οι παίκτες της ομάδας να έχουν καθαρό μυαλό όταν αγωνίζονται. Στην αναμέτρηση του Σαββάτου οι πράσινοι θέλουν και πρέπει να κερδίσουν για να μείνουν κοντά τις πρώτες θέσεις. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου.

Επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικές θέλει η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην αναμέτρηση με τον Άρη. Έχοντας πέσει στην 3η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Νέων U21 και είναι τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Οι πράσινοι του Φάτσιο Μπούις δεν σκάφτονται κάποιο άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, φιλοξενώντας τον Άρη για να πάρουν τους τρεις βαθμούς που χρειάζονται. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου σταδίου την Κυριακή στις 12:00.

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια των ομάδων μας:
U13: ΟΜΟΝΟΙΑ 1 – Ανόρθωση (κλιμάκιο Λευκωσίας)
U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΕΑΠ
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ
U17: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
U21: ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης