Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των μικρών

Ο απολογισμός των μικρών

a118


Συνεχίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα μικρότερων ακαδημιών της ΚΟΠ, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχουν απολογισμό δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Στην κορυφή του Α’ ομίλου διατηρήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 που επιβλήθηκε δύσκολα με 5-4 της ΠΑΕΕΚ. Οι μικροί συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους και πλέον βλέπουν το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση την επόμενη αγωνιστική, θέλοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Για το Β’ όμιλο του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 έχασε από το Αποέλ και έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι μικροί πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν πρέπει να τα δώσουν όλα για να βελτιώσουν τη θέση τους, που μπορεί να μην παίζει ρόλο σε τη θέση θα τερματίσουν αφού αγωνίζονται για εμπειρίες αλλά επίσης αγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη με 17-0 για την ομάδα Παίδων U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε βάρος του Άδωνη Ιδαλίου, για τη 17η αγωνιστική του ομίλου Λευκωσίας στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U15. Οι πράσινοι του Κυριάκου Καλλικά είχαν ένα εύκολο πρωινό επικρατώντας μάλιστα με αυτό το μεγάλο σκορ. Η ομάδα βλέπει τη συνέχεια με στόχο τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή.

Στην ισοπαλία έμειναν οι Παίδες κάτω των 17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν από την κορυφή, αφού ούτε η πρωτοπόρος ΕΝΠ κέρδισε. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά είχε τις ευκαιρίες τις για να πάρει τη νίκη, όπως και ο αντίπαλος αλλά καμία από τις δύο δεν τα κατάφερε, με το σκορ να μένει στο 0-0. Επόμενος αγώνας των πράσινων είναι με την ΑΕΛ εκτός έδρας και από εκεί πρέπει να αρχίσει η αντεπίθεση τους.

Ακόμη μια ευκαιρία για να πλησιάσει την κορυφή απώλεσε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χάνοντας εκτός έδρας από την Αλκή με 2-1. Οι πράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της πρωτοπόρου Ανόρθωσης και η διαφορά όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς και η ομάδα μας έπεσε στην 3η θέση.

Όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U21: Αλκή – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 0-0
U15: Άδωνης Ιδαλίου – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-17
U13: ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – ΠΑΕΕΚ 5-4
U13: Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) 3-2