Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Μια ημέρα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή»

«Μια ημέρα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή»

Omonoia Larnaca Academy friends ©

Μια ολοήμερη εκδήλωση διοργανώνει αύριο Πέμπτη η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λάρνακα με σκοπό να ζήσουν οι μικροί την εμπειρία μιας ημέρας ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και φυσικά να διδαχτούν από αυτό για το μέλλον.


Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη ολοήμερη αθλητική εκδήλωση της Ακαδημίας της Ομόνοιας στη Λάρνακα με θέμα: «περνούμε μια μέρα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Η εκδήλωση αυτή που θα γίνει με τη συμμετοχή και της Ακαδημίας της Ομόνοιας Ορμήδειας έχει σαν σκοπό την κατανόηση από τα   μικρά παιδιά των Ακαδημιών, του αθλητικού τρόπου ζωής ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Κατά την διάρκεια αυτής της πρωτοποριακής για τα δεδομένα της Κύπρου αθλητικής εκδήλωσης,  οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα ενός αθλητή υψηλών επιδόσεων από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.  Θα γίνουν προπονήσεις, θεωρητικά μαθήματα ποδοσφαίρου, θα παρουσιαστούν βίντεο με εκπαιδευτικό υλικό, διαλέξεις από ειδικούς, θα γίνουν γεύματα με  σωστή διατροφική αθλητική αξία, ενός στο τέλος θα γίνουν αγωνιστικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ακόμα κάτι πρωτοποριακό που δείχνει το ψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας της που γίνεται στη Λάρνακα είναι ότι  η  όλη εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ακαδημίας της Ομόνοιας στη Λάρνακα!