Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η πρόκριση, οι αντίπαλοι και η κλήρωση των μικρών

Η πρόκριση, οι αντίπαλοι και η κλήρωση των μικρών

a104


Στο Πρωτάθλημα Elite U13 πήρε την πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος έχοντας για αντίπαλους τις οκτώ καλύτερες ομάδες της ηλικίας.

Η πορεία των μικρών ξεκίνησε από το B’ όμιλο Λευκωσίας όπου τερμάτισε στη 2η θέση, έχοντας μαζέψει σε 18 αγώνες 45 βαθμούς. Οι πράσινοι κέρδισαν 15 φορές, ενώ έχασαν 3 και δεν έφεραν καμία ισοπαλία. Πέτυχαν 62 τέρματα και δέχθηκαν 25. Η 2η θέση έδινε την ευκαιρία στην ομάδα μας να συνεχίσει μέσω νοκ-άουτ αγώνων την προσπάθεια της για πρόκριση αφού δεν κατέκτησε την 1η που χάριζε το απευθείας εισιτήριο. Στους νοκ-άουτ αγώνες συνάντησε πρώτα την ΟΜΟΝΟΙΑ 1 της οποίας και επιβλήθηκε εύκολα με 6-0, ενώ στην συνέχεια βρήκε μπροστά της τη Νέα Σαλαμίνα την οποία και κέρδισε με 3-0 καταλαμβάνοντας το εισιτήριο για το Πρωτάθλημα Elite.

Πλέον οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βρεθούν στην αυριανή κλήρωση (12:00) του Πρωταθλήματος Elite, εκεί που οι οκτώ ομάδες που πέρασαν θα αναμετρηθούν όλες μεταξύ τους από δύο φορές, εντός και εκτός έδρας. Συνολικά θα διεξαχθούν 14 αγωνιστικές με την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη να κατακτά και το τρόπαιο. Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν είναι: ΟΜΟΝΟΙΑ, Αποέλ, Ολυμπιακός, Ανόρθωση, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ, ΑΕΠ και Ν&Σ Ερήμης. Η έναρξη καθορίστηκε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.