Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το ξέχασαν στην προκήρυξη – Μεγάλη αδικία για τα μικρά παιδιά

Το ξέχασαν στην προκήρυξη – Μεγάλη αδικία για τα μικρά παιδιά


Νεότερη ενημέρωση: Η ΟΜΟΝΟΙΑ με επιστολή ζητάει από την ΚΟΠ να γίνει η αλλαγή και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Premier η ΟΜΟΝΟΙΑ 2001. Το νεότερο που μάθαμε είναι πως στην ΚΟΠ ξέχασαν να αναφέρουν στην προκήρυξη τι γίνεται με τις ομάδες που αποκλείονται στους αγώνες μπαράζ. Τι ισχύει δηλαδή; Στην προκήρυξη της ΚΟΠ για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, αναφέρει πως πρόκριση στο Elite παίρνουν οι πρώτες ομάδες, οι δεύτερες πάνε για διπλό μπαράζ με το νικητή να συνεχίζει Elite, και οι δύο τρίτες Λευκωσίας πως συνεχίζουν Premier! Αυτό το τρελό μόνο στην Κύπρο θα το συναντούσαμε. Η ομάδα που τερμάτισε στην δεύτερη θέση και προχώρησε και περισσότερο (μπαράζ) δεν συνεχίζει σε κάποιο πρωτάθλημα και συνεχίζει  η τρίτη!

Νωρίτερα: 

Έξαλλοι είναι γονείς και οι προπονητές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2001, που συμμετείχε στο επαρχιακό πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών (Λευκωσία Όμιλος Β΄). Η αδικία που νιώθουν όλοι σήμερα είναι μεγάλη και αυτό μετά από απόφαση της ΚΟΠ, πως η ομάδα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παγκύπριο πρωτάθλημα Premier.

Τα παιδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2001, τερμάτισαν στην 2η θέση του 2ου ομίλου, αγωνίστηκαν στη συνέχεια σε μπαράζ με αντίπαλο την ΟΜΟΝΟΙΑ 2000 και αφού έχασαν, συνεχίζουν στο Premier πρωτάθλημα. Η ΚΟΠ όμως έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο ΘΟΪ που τερμάτισε στην 3η θέση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2001 αποτελείται από παιδιά που είναι ένα έτος μικρότεροι από τις υπόλοιπες ομάδες, κατάφεραν με το σπαθί τους να κερδίσουν μία θέση στο παγκύπριο πρωτάθλημα, και έρχεται η ΚΟΠ να κάνει για άλλη μια φορά καταστρατήγηση κανονισμών. Η συμπεριφορά εις βάρος παιδιών 12 ετών είναι καταφανώς άδικη και οι γονείς ζητούν από την ΚΟΠ έστω και τώρα αποκατάσταση της.