Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ντέρμπι αιωνίων στους Νέους

Ντέρμπι αιωνίων στους Νέους

a10


Προς το τέλος τους οδεύουν σιγά σιγά τα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών της ΚΟΠ. Οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάθε εβδομάδα έχουν τον ίδιο στόχο, να πάρουν τη νίκη. Η ομάδα κάτω των 15 ετών έφτασε στο στόχο που ήταν η πρόκριση για το πρωτάθλημα Elite, ενώ η ομάδα κάτω των 13 ετών είναι ένα αγώνα μακριά από την πρόκριση. Η ομάδα Παίδων U17 δεν κατάφερε να μείνει κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου και πλέον αγωνίζεται με στόχο την όσο πιο ψηλή θέση μπορεί να τερματίσει. Η ομάδα Νέων είναι ακόμη στο κόλπο του τίτλου, όμως χρειάζεται να προχωρήσει με νίκες μέχρι το τέλος και ότι γίνει. Αυτή την αγωνιστική έχουν μπροστά τους μια δοκιμασία, αντιμετωπίζοντας τον αιώνιο αντίπαλο και καλούνται να την περάσουν με επιτυχία. 

Αγώνα μεσοβδόμαδα είχαν αυτή οι δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 13 ετών, που αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αγώνα νοκ-αουτ αφού και οι δύο ήρθαν στη 2η θέση του ομίλου που αγωνίστηκαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 με παιδιά γεννηθέντα το 2000 επιβλήθηκαν με 6-0 της ΟΜΟΝΟΙΑ 1 που αποτελείται με παιδιά που γεννήθηκαν το 2001 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα, με το νικητή του ζευγαριού να προχωρά στο Πρωτάθλημα Elite, εκεί που περνούν μόνο 8 ομάδες Παγκύπρια. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή  στις 11:00 στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ. Ο νικητής περνά στο πρωτάθλημα Elite, ενώ ο ηττημένος στο πρωτάθλημα Premier.

Τον τελευταίο τους αγώνα για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα U15 δίνουν οι Παίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρίς να έχουν κανένα άγχος αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το πρωτάθλημα Elite. Οι πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Εθνικό Λατσιών και οποιοδήποτε να είναι το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία σημασία.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα την Κυριακή στις 9 το πρωί.
Συνέχεια στο Πρωτάθλημα Παίδων U17 θα έχουμε αυτό το Σάββατο, με τη διεξαγωγή της 22ης αγνωστικής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 7η θέση και θέλει τη νίκη για να ανεβεί βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά μετά τα απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αντίπαλος της ομάδας μας είναι η ΑΕΚ Κουκλιών που βρίσκεται στην  προτελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτι που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αν δεν επιβληθείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 11:00 και θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Μακαρείου σταδίου.

Ντέρμπι για την ομάδα Νέων, που αντιμετωπίζει το Αποέλ, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων. Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στο τρένο του τίτλου. Μια επικείμενη νίκη δεν θα δώσει μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά θα ανεβάσει και ψυχολογικά την ομάδα ενόψει των τελευταίων κρίσιμων αγωνιστικών. Οι πράσινοι έχουν σε αυτές τις έξι αγωνιστικές που επέμειναν έχει να δώσει τρία ντέρμπι και δεν έχει περιθώρια να χάσει βαθμούς σε κανένα. Ο αγώνα θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Μακαρείου σταδίου την Κυριακή στις 12:00, μετά από αλλαγή που έγινε.