Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ντέρμπι αιωνίων στους Νέους

Ντέρμπι αιωνίων στους Νέους

a22


Με αντίπαλο το Αποέλ αγωνίζεται αύριο η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων U21. Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, θα κατεβεί στον αγώνα η  ομάδα μας. Οι ελπίδες που διατηρεί το «τριφύλλι» για τον τίτλο θα διατηρηθούν αν κερδίσει και οι αγωνιστικές που απομένουν θα είναι σίγουρα συγκλονιστικές.

Ο προπονητής της ομάδας των νέων, Φάτσιο Μπούις, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Οι πράσινοι γνωρίζουν φυσικά την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, αφού ένα ντέρμπι απέναντι στο Αποέλ σημαίνει πάντα πολλά περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο αγώνα, κάτι που τους δίνει επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα ώστε να πάρουν τη νίκη.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου σταδίου αύριο, Κυριακή, στις 12:00. Αναμένετε πως εκτός από τους φίλους και συγγενείς των παικτών, να παρευρεθούν και φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Συμεού, με βοηθούς τους Χρίστο Πιερή και Στυλιανό Χατζηπροδρόμου.