Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στόχος τέσσερα διπλά και ένας άσος

Στόχος τέσσερα διπλά και ένας άσος

a121


Συνέχεια θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών. Πέντε ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχοντας ως στόχο αμφότερες τη νίκη. Έναρξη στα πρωταθλήματα Elite και Premier στις ηλικίες κάτω των 13 και 15 ετών, με τις ομάδες μας να θέλουν να μπουν με το δεξί. Σημαντικές αναμετρήσεις δίνουν ακόμη, η ομάδα Παίδων U17 εκτός έδρας με τον Άρη παλεύοντας για να ανεβεί βαθμολογικά και η ομάδα Νέων U21 επίσης εκτός έδρας με τη διαφορά όμως πως θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες κατάκτησης του τίτλου.

Αρχή στο Πρωτάθλημα Elite U13 με εκτός έδρας παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ (2000) που ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει το Ν&Σ Ερήμης. Οι πράσινοι θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και πρέπει να δείξουν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη και αν μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κοινοτικό γήπεδο Ερήμης το Σάββατο στις 9 το πρωί.

Το ΘΟΪ Λακατάμιας φιλοξενεί η ΟΜΟΝΟΙΑ (2001) στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Premier U13 και θα κυνηγήσει τη νίκη για να μπει με το δεξί. Οι μικροί πήραν την πρόκριση πανάξια και πλέον θα παλέψουν όλες τις αναμετρήσεις για ότι καλύτερο βγει, έχοντας πάρει αρκετές εμπειρίες στην μέχρι τώρα πορεία τους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας το Σάββατο στις 9:00.

Έναρξη στο Πρωτάθλημα Elite U15 και έναρξη των υποχρεώσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ντέρμπι απέναντι στο Αποέλ. Στο τριφύλλι γνωρίζουν πως πλέον θα έχουν απέναντι τους τις καλύτερες ομάδες της ηλικίας τους και καλούνται να τα δώσουν όλα για να εκπληρώσουν το στόχο τους, που δεν μπορεί να είναι άλλος από τον τίτλο. Οι πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή αγωνίζονται με τον αιώνιο αντίπαλο, κάτι που δίνει επιπλέον κίνητρο για τη νίκη που θα δώσει αέρα ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Το ντέρμπι θα διεξαχθεί την Κυριακή η ώρα 9:00 στο γήπεδο του Κύκκου, έδρα του Αποέλ.

Προς το τέλος του οδεύει το Πρωτάθλημα U17, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει μείνει εδώ και καιρό εκτός στόχου, δεν σταματάει όμως να παλεύει κάθε παιχνίδι θέλοντας τη νίκη. Για την 23η αγωνιστική, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη εκτός έδρας και πηγαίνει στη Λεμεσό για να κερδίσει και παράλληλα να πάρει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου. Οι πράσινο του Χάρη Καλλικά στις εναπομείναντες αγωνιστικές το μόνο που μπορούν να διεκδικήσουν είναι μια ψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 11:00 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα Πολεμίδια.

Τις όποιες ελπίδες τους για τον τίτλο διεκδικούν οι Νέοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές να είναι κάτι περισσότερο από επιτακτικής ανάγκης οι νίκες. Οι πράσινοι του Φάτσιο Μπούις στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U21 αντιμετωπίζουν την πολύ καλή φέτος ομάδα της Νέας Σαλαμίνας που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, που θα τους κρατήσει κοντά στην κορυφή, με τη διαφορά να βρίσκεται στους τρεις βαθμούς. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού την Κυριακή στις 15:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο:
09:00 Ν&Σ Ερήμης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Elite U13)
09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ Λακατάμιας (Premier U13)
11:00 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ (U17)

Κυριακή:
09:00 Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Elite U15)
15:00 Νέα Σαλαμίνα – ΟΜΟΝΟΙΑ (U21)