Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των μικρών

Ο απολογισμός των μικρών

a21


Συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση στα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών της ΚΟΠ, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχουν απολογισμό 2 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Πρόκριση στο πρωτάθλημα Elite πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 περιμένει την τελευταία αγωνιστική να δει που θα προκριθεί. Νίκη πέτυχαν οι Νέοι, με την οποία παραμένουν στο κόλπο του τίτλου, ενώ άλλη μια ισοπαλίας για τους Παίδες U17 που παραμένουν μακριά από την πρώτη τριάδα.

Ήττα υπέστη στην τελευταία αγωνιστική του Προαιρετικού Πρωταθλήματος κάτω των 13 ετών η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 και έτσι παρέμεινε στην 2η θέση, που πάλι όμως οδηγεί στο πρωτάθλημα Elite. Οι μικροί δέχθηκαν βαριά ήττα με 5-0 από το Αποέλ, την οποία θέλουν να αφήσουν πίσω και να κάνουν μια νέα αρχή στην επόμενη φάση. Μετά από τη συμπλήρωση  18 αγωνιστικών οι πράσινοι μάζεψαν 45 βαθμούς, έχοντας 15 νίκες, τρεις ήττες και καμία ισοπαλία.

Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα Παίδων U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που κέρδισε εκτός έδρας το Διγενή με 6-1, στα πλαίσια της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο Προαιρετικό πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών. Η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή παρέμεινε στην 3η θέση φτάνοντας τους 47 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θέλει τη νίκη. Σκόρερ για την ομάδα μας χρίστηκαν ο Αριστείδης Νικολάου με τέσσερα τέρματα και οι Μιχάλης Κλάρκ και Χρίστος Καρατζιάς από ένα.

Ακόμη μια ισοπαλία έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, πέφτοντας ακόμη πιο κάτω στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Οι πράσινοι του Χάρη Καλλικά ήταν πολύ κοντά στη νίκη αφού ήταν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Γιάννη Ανδρέου μέχρι το 77ο λεπτό, όπου δέχθηκαν το τέρμα από τη Νέα Σαλαμίνα, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Έχουν απομείνει πέντε αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κερδίσει όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέσης, που αυτή τη στιγμή είναι η 7η.

Νίκη που την αφήνει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου πέτυχε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες, επί του Χαλκάνορα εκτός έδρας με 2-0. Με αυτή τη νίκη οι πράσινοι παρέμειναν έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή, όμως αντιμετωπίζουν σε λίγες αγωνιστικές την Ανόρθωση και έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά. Σκόρερ της πράσινης νίκης ήταν ο Ξένιος Θεοδούλου και ο Κωνσταντίνος Διονυσίου,  με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 36ο λεπτό και το δεύτερο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 83ο λεπτό.