Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Προχώρησαν με νίκες

Προχώρησαν με νίκες

a121


Επιτυχημένο ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες των μικρότερων ηλικιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους αγώνες που είχαν για τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Σπουδαία νίκη που την διατηρεί στο κόλπο του τίτλου πέτυχε η ομάδα Νέων, πρόκριση στο Πρωτάθλημα Elite για τους Παίδες U13 και U15, ενώ το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑ U17 δεν ολοκληρώθηκε.

Τη νίκη στο νοκ-άουτ αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα πέτυχε η ομάδα παίδων κάτω των 13 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που της έδωσε την πρόκριση στο Πρωτάθλημα Elite. Οι πράσινοι κέρδισαν με 3-0, ενώ είχαν και ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν πέντε δοκάρια στην αναμέτρηση. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Γιάννης Ανδρέου με δύο γκολ και ο Αρτέμης Μαυροφτής με ένα. Ο προπονητής Γ. Λούρας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σ.Πογιατζιής, Α.Σάββα, Στ.Ιακώβου Εμμ.Χρυσοστόμου, Χ.Κόκκινος, Ν.Τσαγγάρης, Χρ.Καρατζιάς, Κ.Μενοίκου, Γ.Ανδρέου, Στ.Χριστοφόρου και Μ.Χαραλάμπους, ενώ ως αλλαγήα γωνίστηκαν οι Π.Παναγιώτου, Μ.Καουρτίσιης, Μ.Λοίζου, Αρτ.Μαυροφτής και Αλ.Μερακλής. Η συνέχεια σε μία εβδομάδα όταν και αρχίζουν οι υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα Elite.

Ολοκλήρωσε με μεγάλη νίκη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο Λευκωσίας για το Προαιρετικό πρωτάθλημα U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 12-1 του Εθνικού Λατσιών στην 22η και τελευταία αγωνιστική τερματίζοντας στην 3η θέση, που οδηγεί όμως στο Πρωτάθλημα Elite. Σκόρερ της ομάδας του Κυριάκου Χαϊλή ήταν ο Νικόλας Βασιλείου με πέντε γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Ουράνιος Χήρα, Φίλιππος Ανδρέου, Αριστείδης Νικολάου, Ραφαήλ Σταυρίδης, Χάρης Ανδρέου, Ιωάννης Αγαθαγγέλου και Μιχάλης Κλαρκ.

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 λόγω υπαιτιότητας της αντίπαλης ομάδας και οι βαθμοί θα πάνε στους πράσινους, που μέχρι το σημείο της διακοπής ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και οι πράσινοι έχουν να δώσουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια, στα οποία θα κυνηγήσουν τις νίκες και να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για να πλαισιωθούν όσο πιο ψηλά γίνετε.

Σημαντική νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου πέτυχαν οι Νέοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που τους φέρνει μία ανάσα από την κορυφή, την οποία θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Οι πράσινοι του Φάτσιο Μπούις ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια το Αποέλ με 3-1, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Μ πέντε αγωνιστικέ σαν απομένουν,  η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει όλες τις πιθανότητες της για κατάκτηση του τίτλου. Με το Γιώργο Ιβανόφ να χρίζεται σκόρερ δύο φορές και τον Παναγιώτη Θεράποντος μία, το «τριφύλλι» πέτυχε αυτή τη σπουδαία νίκη. Δείτε σε βίντεο τα τέρματα της ομάδας μας, όπως και εικόνες από την αναμέτρηση.