Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μέτριος απολογισμός στα ντέρμπι

Μέτριος απολογισμός στα ντέρμπι

a121


Συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών την εβδομάδα που πέρασε, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχουν μέτρια παρουσία. Ασφαλώς από τα πέντε παιχνίδι τα τέσσερα ήταν ντέρμπι, με τον απολογισμό είναι μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τους παίδες κάτω των 17 ετών, ενώ η ομάδα Νέων έχει ακόμη μόλις ένα αγώνα.

Χωρίς νίκη παρέμεινε στο Πρωτάθλημα Elite U13 και στην 4η αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ, που εξήλθε ισόπαλη 1-1 σε εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση. Οι πράσινοι μετρούν τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ έχουν δεχθεί μία ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ψάχνουν μια νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ που όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε και έτσι έμεινε στην ισοπαλία. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Χρίστος Καρατζιάς. Επόμενος αγώνας για το «τριφύλλι» είναι δύσκολος αφού αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λεμεσό.

Ήττα ε 2-1 για τους μικρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Premier U13 που για την 4η αγωνιστική ταξίδεψαν στην Πάφο να αντιμετωπίσουν τον Ακρίτα Χλώρακας. Τα τριφυλλάκια έδωσαν υπερπροσπάθεια και μάλιστα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά οι ευκαιρίες που βρήκαν χάθηκαν με τους αντίπαλους να τιμωρούν. Αν και έμεινα πίσω στο σκορ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα του Ιάσονα Ορφανίδη, με τους Ακρίτες όμως να παίρνουν και πάλι κεφάλι στο σκορ και παίρνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική οι μικροί έχουν ρεπό και αγώνα πάλι έχουν σε δύο εβδομάδες όταν θα φιλοξενήσουν τον Ασίλ Λύσης.

Τη νίκη αγνοεί η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που έμεινε στην ισοπαλία για την  4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U15 κόντρα στην Ανόρθωση.  Οι πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή προσπάθησαν να πάρουν τα πρώτο τους τρίποντο αλλά δεν τα κατάφεραν μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την ομάδα της Αμμοχώστου εντός έδρας. Το προβάδισμα δύο φορές πήρε η ομάδα μας, αρχικά με τον Μιχάλη Αυλωνίτη και στη συνέχεια με τον Αριστείδη Νικολάου αλλά η Ανόρθωση είχε άμεση απάντηση και τις δύο φορές που μέσα σε λίγα λεπτά έφερνε το παιχνίδι στα ίσα. Την επόμενη αγωνιστική οι παίδες ταξιδεύουν στην Πάφο για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΠ.

Στη λευκή ισοπαλία έμεινα ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων U17. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά φιλοξένησε τον αιώνιο αντίπαλο και προσπάθησε να κερδίσει τον αγώνα αλλά της έλειπε το γκολ. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τερματίζοντας στην 5η θέση με 45 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 13 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Μεγάλη και σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην Ανόρθωση εντός έδρας με το επιβλητικό 5-0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Φάτσιο Μπούις τερματίζει στη 2η θέση του Πρωταθλήματος Νέων με μόνο0 μια αγωνιστική να απομένει. Χατ-τρικ πέτυχε ο Γιώργος Ιβανόφ, ενώ δύο τέρματα έβαλε ο Παναγιώτης Θεράποντος. Οι πράσινοι έμειναν πίσω από την κορυφή έξι βαθμούς χάνοντας το πρωτάθλημα και μπορούμε να πούμε πως αν δεν έχαναν βαθμούς σε παιχνίδια με φαινομενικά πιο αδύνατες ομάδες θα κατακτούσαν το τίτλο. Στα ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τον καλύτερο απολογισμό, κερδίζοντας τον πρωταθλητή Απόλλωνα εντός και εκτός έδρας, το ίδιο και την Ανόρθωση που ήταν στην 1η θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του μαραθωνίου.