Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μια νίκη και μία ισοπαλία ενάντια στο Αποέλ

Μια νίκη και μία ισοπαλία ενάντια στο Αποέλ

1410723_603808076342056_2066896776_o


Πολύ καλά τα πήγαν αυτή την αγωνιστική οι ομάδες κάτω των 13 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα U13.

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα Premier U13 και συνάμα τους πρώτους της βαθμούς μάζεψε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι μικροί κέρδισαν εντός έδρας το Αποέλ με 2-1 ανατρέποντας το σε βάρος τους 1-0 στο οποίο βρέθηκαν και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.  Πράσινοι σκόρερ ήταν ο Ενρίκε Κάττου που έφερε το παιχνίδι στα ίσα λίγα λεπτά μετά το προβάδισμα του Αποέλ και ο Ανδρόνικος Κακουλλής που πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερίσεις του αγώνα.

Ο  προπονητής της ομάδα μας, Ε.Ευαγγέλου ξεκίνησε τον αγώνα με τους Π.Βασιλείου, Γ.Κακουλλή, Μ.Αντωνίου, Β.Χριστοδουλίδη, Α.Χ”Γιάννη, Ν.Ζαχαριάδη, Ε.Κάττου, Μ.Τζιωνή, Α.Κακουλλή, Ι.Ορφανίδη και Μ.Κόλα, ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι οι Α.Αυλωνίτης, Π.Γεωργίου, Απ.Ανδρέου και Ο.Μυλωνας.

 

Δεύτερη ισοπαλία σε τρεις αγώνες στο Πρωτάθλημα Elite U13 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με το Αποέλ σε ένα αγώνα που και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο αιώνιος αντίπαλος στο πρώτο μέρος με τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ισοφαρίζουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γ. Λούρα είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, το ίδιο και ο αντίπαλος, χωρίς όμως καμία ομάδα να τα καταφέρνει με το αποτέλεσμα να μένει στο 1-1.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι Σ.Πογιατζιης, Μ.Χαραλάμπους, Π.Παναγιώτου, Ε.Χρυσοστόμου, Χ.Κόκκινος, Κ.Μενοίκου, Χρ.Καρατζιάς, Ν.Τσαγγάρης, Α.Μαυροφτής, Στ.Χριστοφόρου και Α.Μάρτιν ως βασικοί, με τους Μ.Καουρτίσιη και Χρ.Φιλίππου να περνούν ως αλλαγή.