Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των μικρών

Ο απολογισμός των μικρών

a33


Πολύ καλά τα πήγαν αυτή την αγωνιστική στα πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών της ΚΟΠ οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε πέντε αναμετρήσεις πέτυχαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ολοκληρώνοντας αήττητες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σαββατοκύριακου.

Ισοπαλία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 και σε σύνολο τριών αγωνιστικών μετρά δύο βαθμούς. Στο ντέρμπι με αντίπαλο το Αποέλ οι πράσινοι έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν τη νίκη, τελικά όμως κατάφεραν να πάρουν τον ένα βαθμό της ισοπαλίες. Οι μικροί χρειάζονται ένα ψυχολογικό ανέβασμα για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και μία νίκη στην επόμενη αγωνιστική θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Premier U13. Οι μικροί κέρδισαν σε εντός έδρας αναμέτρηση τον αιώνιο αντίπαλο με 2-1 και έβαλαν τέλος στα κακά αποτελέσματα και τις δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές. Οι πράσινοι πήραν μια μεγάλη νίκη που θα τους βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια.

Στην ισοπαλία 1-1 έμειναν οι Παίδες κάτω των 15 ετών σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U15. Ήταν ο πρώτος βαθμός για την ΟΜΟΝΟΙΑ που ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.  Στις επόμενες αγωνιστικές η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή θα πρέπει να ανεβάσει στροφές και να πάρει καλύτερα αποτελέσματα για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Νίκη επί του Ερμή εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα Παίδων U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Χάρη Καλλικά  κέρδισαν με 2-1 τους «φτεροπόδαρους» και ανέβηκαν μία θέση στη βαθμολογία. Στην τελευταία αγωνιστική οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον αιώνιο αντίπαλου και θέλουν πάρα πολύ τη νίκη για λόγους γοήτρου και για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μια θετική νότα.

Τρίποντο που την αφήνει μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας πέτυχε η ομάδα Νέων κερδίζοντας την Αγία Νάπα εκτός έδρας με 4-3. Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο, εξίσου και το μεγάλο σκορ. Με δύο αγνωστικές να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος U21 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να κρατήσει τουλάχιστον τη 2η θέση. Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενεί την Ανόρθωση και με νίκη κλειδώνει τη 2η θέση.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Elite: Αποέλ 1 – 1 ΟΜΟΝΟΙΑ
U13 Premier: ΟΜΟΝΟΙΑ 2 – 1 Αποέλ
U15 Elite: ΑΕΚ Λάρνακας 1 – 1 ΟΜΟΝΟΙΑ
U17: Ερμής 1 – 2 ΟΜΟΝΟΙΑ
U21: Αγία Νάπα 3 – 4 ΟΜΟΝΟΙΑ