Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στο κυνήγι των τριών βαθμών

Στο κυνήγι των τριών βαθμών

a1010


Αρκετές ενδιαφέροντες αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι δύο ομάδες των Παίδων U13 αγωνίζονται κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, η ομάδα παίδων U15 ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, οι Παίδες U17 θέλουν το τρίποντο για να ανεβούν στη βαθμολογία, ενώ η ομάδα των Νέων παίζει το τελευταίο της χαρτί για το πρωτάθλημα και παράλληλα ελπίζει σε άλλα αποτελέσματα.

Ντέρμπι με αντίπαλο το Αποέλ έχει για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ κυνηγώντας την πρώτη της νίκη. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια και θα παλέψουν για να την πάρουν. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κύκκου την Κυριακή στις 9 το πρωί.

Για τη 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Premier U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στο Αποέλ θέλοντας οπωσδήποτε τη νίκη, που θα δώσει στην ομάδα μας τους πρώτους της βαθμούς. Άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι αποτυχία για τους μικρούς, που θέλουν να κερδίσουν τόσο για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Οι πράσινοι φιλοξενούν τον αιώνιο αντίπαλο το Σάββατο στο γήπεδο του Ασπίς Γερίου, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 9:00.

Στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ταξιδεύει η ομάδα Παίδων κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U15. Χωρίς βαθμό στους πρώτους δύο αγώνες, οι πράσινοι δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, που θα τους ανεβάσει μετά τα ανεπιτυχές αποτελέσματα των περασμένων εβδομάδων. Οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Χαϊλή είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια καινούργια αρχή αρχίζοντας από την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 9:00.

Δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Πρωτάθλημα Παίδων U17 οι πράσινοι θέλουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει σε μια καλύτερη βαθμολογική θέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον Ερμή Αραδίππου εκτός έδρας και θέλει τους τρεις βαθμούς, με το Χάρη Καλλικά να ζητά από τους παίκτες του σοβαρότητα  στον αγώνα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Αραδίππου και θα αρχίσει στις 11:00.

Το τελευταίο της χαρτί για τον τίτλο παίζει η ομάδα Νέων στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων U21. Οι πράσινοι θα μεταβούν στην Αγία Νάπα για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στο κόλπο του τίτλου, αν και χρειάζονται παράλληλα και άλλα αποτελέσματα. Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις είναι έτοιμη για το διπλό και πάει την Κυριακή στις 15:30 στο γήπεδο της Αγίας Νάπας για να το πάρει.