Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μαζεμένα ντέρμπι στους μικρούς

Μαζεμένα ντέρμπι στους μικρούς

a27


Συνέχεια έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της ακαδημίας. Τα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών συνεχίζονται, με τις ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δίνουν σημαντικά παιχνίδια. Παίδες κάτω των 17 ετών και Νέοι κάτω των 21 ετών δίνουν τον τελευταίο και προτελευταίο αγώνα τους αντίστοιχα, ενώ οι ομάδες μας των μικρότερων ηλικιών είναι ακόμη στην αρχή.

Δύσκολο παιχνίδι δίνει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U13 απέναντι στην Ανόρθωση. Οι πράσινοι προέρχονται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και θέλουν να κάνουν νέα αρχή στον αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου, που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας και θα αρχίσει στις 9:00.

Εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας για την 4η αγων9στική του Πρωταθλήματος Premier U13 δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι μικροί είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας και θέλουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κοινοτικό της Χλώρακας και θα ξεκινίσει στις 9 το πρωί.

Ντέρμπι έχει αν δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U15 με στόχο την πρώτη νίκη της. Η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή αντιμετωπίζει την Ανόρθωση την Κυριακή στις 9:00 και δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ψάχνει επίσης το τρίποντο. Στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Τελευταία αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Παίδων U17 αυτή την εβδομάδα και η ΟΜΟΝΟΙΑ τίθεται αντιμέτωπη με τον αιώνιο αντίπαλο. Οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους και ο αντίπαλος κάνει το στόχο επιβεβλημένο, με τους ποδοσφαιριστές του Χάρη Καλλικά να το γνωρίζουν πολύ καλά. Η ομάδας μας φιλοξενεί το Αποέλ το Σάββατο στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου σε ένα παιχνίδι που ξεκινά στις 11:00.

Στην 25η αγωνιστική έφθασε το Πρωτάθλημα Νέων U21, με την ομάδα μας να θέλει κόντρα στην Ανόρθωση τη νίκη που της εξασφαλίζει τη 2η θέση στη βαθμολογία. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι περισσότερο για το γόητρο αφού ο τίτλος έχει χαθεί. Στα ντέρμπι φέτος οι πράσινοι έχουν πολύ καλό συντελεστή αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να είναι στην κορυφή αφού στα υπόλοιπα παιχνίδια έχασε αρκετούς πολύτιμους βαθμούς. Η αναμέτρηση για την προτελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:30 στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου σταδίου.