Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρία στα τρία

Τρία στα τρία

1398474_603927872996743_542332248_o


Μόνο νίκες έχει να επιδείξει ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας μας αυτή την εβδομάδα.  Σε τρεις αγώνες οι ομάδες τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Πρώτες νίκες και του παίδες κάτω των 13 και 15 ετών στα πρωταθλήματα Elite U13 και U15 αντίστοιχα. Νίκη και για τους Νέους που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τερματίζοντας στη 2η θέση τους Πρωταθλήματος U21.

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 13 ετών για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U13. Σε εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ οι πράσινοι κέρδισαν με 3-2 και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς. που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια. Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας αλλά και τους παιχνιδιού ήταν ο Σταύρος Χριστοφόρου που πέτυχε χατ-τρικ δίνοντας στο «τριφύλλι» βαθμολογικές ανάσες αφού βρισκόταν στην προτελευταία θέση. Στον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε τρεις φορές, με τη Λεμεσιανή ομάδα να καταφέρνει στις πρώτες δύο να ισοφαρίζει αλλά όχι και στην Τρίτη. Επόμενο εμπόδιο για τους μικρούς είναι ο Ολυμπιακός τον οποίο αντιμετωπίζουν το επόμενο Σάββατο εντός έδρας.

Ρεπό είχε στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Premier U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Επόμενος της αγώνας είναι το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Ασίλ Λύσης εντός έδρας.

Πρώτο και παράλληλα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U15. Σε εκτός έδρας αναμέτρηση οι πράσινοι επιβλήθηκαν της ΑΕΠ με 4-1 και ανέβηκαν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Πίσω στο σκορ βρέθηκαν οι παίδες αλλά δεν τα έβαλαν κάτω και αρχικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και στην συνέχεια  πήραν προβάδισμα με 2-1 πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.  Στην επανάληψη πέτυχαν ακόμη δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-4. Έχοντας για σκόρερ τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 6 βαθμούς. Τα τέρματα πέτυχαν οι Φίλιππος Ανδρέου, Γιάννης Ανδρέου, Μιχάλης Κλάρκ και Μιχάλης Αυλωνίτης. Επόμενος αγώνας και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στη Λεμεσό με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό Πρωτάθλημα Νέων U21 έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες Κυριακή. Η ομάδα μας επιβλήθηκε με 2-1 της ΠΑΕΕΚ ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της με νίκη. Οι πράσινοι κατέλαβαν τη 2η θέση στη βαθμολογία τερματίζοντας μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πίσω στο σκορ σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης βρισκόταν η ομάδα μας αφού η ΠΑΕΕΚ προηγήθηκε στο 11ο λεπτό. Η ανατροπή ήρθε με δύο τέρματα προς το τέλος της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό έγινε η ισοφάρισε κα στο 86ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το προβάδισμα. Ο Μάριος Νεάρχου ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσα ενώ ο Γιώργος Ιβανόφ πέτυχε το τέρμα της νίκης για τους Νέους.