Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στόχος μόνο νίκες

Στόχος μόνο νίκες

a114


Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο στο γήπεδο για τους μικρούς των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχουν υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών της ΚΟΠ. Μετά την όχι και τόσο καλή, όσο αφορά τα αποτελέσματα, αγωνιστική που πέρασε οι ομάδες μας θα προσπαθήσουν να έχουν καλή παρουσία στους αγώνες τους στο Σαββατοκύριακο.

Την πρώτη της νίκη ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ (2000) απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite Παίδων U13. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να μην μείνουν από νωρίς πίσω και μετά να πρέπει να κυνηγούν τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν στόχο τον τίτλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται εντός αυτή την αγωνιστική, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας το Σάββατο στις 9 το πρωί.

Στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών ταξιδεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ (2001)  με στόχο την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα Premier Παίδων U13. Οι μικροί αν και αγωνίζονται εκτός έδρας η νίκη είναι το ζητούμενο και αυτή θα κυνηγήσουν, δίνοντας όπως πάντα όλες τους τις δυνάμεις. Το Σάββατο στο κοινοτικό γήπεδο πάνω Πολεμιδιών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 9:00.

Στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ θα ψάξει την πρώτη της η νίκη στο Πρωτάθλημα Elite Παίδων U15 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή φιλοξενούν την ομάδα της Λεμεσού και θέλουν πάρα πολύ τη νίκη, την οποία και θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας την Κυριακή στις 9:00.

Η ομάδα Παίδων U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προέρχεται από καλά αποτελέσματα που την ανέβασα βαθμολογικά και ψυχολογικά. Αυτή την αγωνιστική, με τρεις αγώνες να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Παίδων U17 η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας και σκοπό έχει να κερδίσει έτσι ώστε να συνεχίσει την καλή τις παρουσία τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά αγωνίζεται αυτό το Σάββατο στις 11:00 στο Βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου σταδίου.

Στην 22η αγωνιστική έφτασε το Πρωτάθλημα Νέων U21, με την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την εβδομάδα να φιλοξενεί την ΑΕΠ. Οι πράσινοι αναμένεται να πάρουν τον αγώνα στη Δικαστική αφού η ομάδα της ΑΕΠ έχει αποσυρθεί.