Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Υποχρεώσεις για τρεις ομάδες μας

Υποχρεώσεις για τρεις ομάδες μας

a114


Συνέχεια στις υποχρεώσεις των ομάδων της ακαδημίας έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτή την αγωνιστική τρεις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αγώνα. Η ομάδα κάτω των 13 ετών που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Premier έχει ρεπό, ενώ οι παίδες κάτω των 17 ετών ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους. Τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά έχουν οι Νέοι, εκτός έδρας αναμετρήσεις δίνουν οι ομάδες μας κάτω των 13 και 15 ετών.

Αρκετά δύσκολο παιχνίδι δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 5η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Elite U13 απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ και μάλιστα εκτός έδρας. Οι πράσινοι δεν έχουν μαζέψει αρκετούς βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, προέρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες  και θέλουν την πρώτη τους νίκη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Δόξας Πολεμιδιών και θα αρχίσει στις 9 το πρωί.

Χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα Elite U15 παραμένει μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ και απέναντι στην ΑΕΠ θέλει να κάνει την αρχή. Οι πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή ταξιδεύουν στην Πάφο για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα σε έναν αγώνα που η νίκη είναι επιβεβλημένη για να ξεφύγει η ομάδα από τα χαμηλά στρώματα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο βοηθητικά γήπεδο της ΑΕΠ την Κυριακή στις 9:00.

Το τελευταίο της παιχνίδι δίνει αυτή την Κυριακή η ομάδα Νέων αφού το πρωτάθλημα Νέων U21 ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας και οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα τερματίζει στη 2η θέση, πίσω από τον Απόλλωνα που κατέκτησε τον τίτλο. Το βαθμολογικό κέρδος στον αγώνα δεν έχει σημασία αλλά οι πράσινοι θα κυνηγήσουν το τρίποντο για να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους με νίκη. Στο γήπεδο «Κερύνεια – Επιστροφή» θα διεξαχθεί ο αγώνας που θα αρχίσει στις 15:30.