
Νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα Premier U13 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που σε σημερινό παιχνίδι για την 10η αγωνιστική επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΘΟΪ Λακατάμιας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήθελαν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να ανεβούν ψυχολογικά και φυσικά βαθμολογικά. Από νωρίς οι πράσινοι έδειξαν πόσο ήθελαν το παιχνίδι και στο πρώτος μέρος πέτυχαν δύο τέρματα βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-3 υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής πέτυχε δύο τέρματα και ο Γιώργος Παπαθανασίου ένα.

![Η παρουσία της Κ14&Κ16 στο Elite Neon Cup [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/K14-K16-EliteRound-238x178.jpg)







![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





