
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική ομάδα των Παίδων U-17 ενόψει της συμμετοχής της σε τετραεθνές τουρνούα στα Σκόπια.
Το τουρνουά θα γίνει από τις 22 μέχρι τις 25 Απριλίου και συνδιοργανώνεται από την Ομοσπονδία των Σκοπίων και την UEFA στο πλαίσιο του UEFA Development Program της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος , πέραν της δικής μας Εθνικής και των Σκοπίων, οι Εθνικές Παίδων της Γεωργίας και της Αρμενίας. Η Κύπρος θα παίξει στις 22 Απριλίου με τα Σκόπια, στις 23 Απριλίου με τη Γεωργία και στις 25 Απριλίου με την Αρμενία.
Η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων άρχισε χθες με προπόνηση στο Μακάρειο Στάδιο και θα συνεχιστεί σήμερα. Στις προπονήσεις συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, από την ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκε ο Σωτήρης Φιάκας.

![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-238x178.jpg)


![Νίκες για την Κ19 και την Κ18 Κοριτσιών [Αποτελέσματα Ακαδημιών]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/SKOS8939-238x178.jpg)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



