Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ισοπαλίες για τους μικρούς

Ισοπαλίες για τους μικρούς

a120


Στην ισοπαλία έμειναν και οι δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 13 ετών στην 6η αγωνιστική των πρωταθλημάτων τους.

Για το Πρωτάθλημα Elite U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και τέσσερα τέρματα. Το τελικό αποτέλεσμα 2-2 δίνει ένα βαθμό στην ομάδα μας, που στις επόμενες αγωνιστικές θα επιδιώξει τις νίκες για να ανεβεί βαθμολογικά. Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε δύο φορές, με την ομάδα μας να ισοφαρίζει και στις δύο. Με γρήγορο γκολ μπήκαν οι αντίπαλοι που αιφνιδίασαν τους μικρούς μας αλλά δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν πριν το τέλος του ημιχρόνου.  Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό, με τον Ολυμπιακό να προηγείται και την ΟΜΟΝΟΙΑ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και να έχει ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι, χωρίς όμως να πετυχαίνει άλλο τέρμα. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Άλεξ Μαρτίν και ο Αρτέμης Μαυροφτής.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν Σ. Πογιατζιής, Μ. Καουρτίσιης, Α. Σάββα, Χ. Κόκκινος, Ε. Χρυσοστόμου, Π. Παναγιώτου, Α. Μάρτιν, Κ. Μενοίκου, Μ. Χαραλάμπους, Στ. Χριστοφόρου, Μ. Λοίζου, ενώ πέρασε ως αλλαγές τους Ν. Τσαγγάρη και Αρτ. Μαυροφτής.

Στο Πρωτάθλημα Premier U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ασίλ Λύσης. Οι πράσινοι μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας επέστρεφαν στην δράση αλλά όχι όπως θα ήθελαν αφού στόχευαν στη νίκη, όμως το παιχνίδι τελείωσε 1-1. Ο αντίπαλος προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και η ομάδα μας ισοφάρισε στην επανάληψη με του Ανδρόνικου Κακουλλή.

Ο Ε. Ευαγγέλου άρχισε τον αγώνα με τους X. Iωάννου, Γ. Κωνσταντίνου, Μ. Αντωνίου, Β. Χριστοδουλίδη, Α. Χ”Γιάννη, Ν. Ζαχαριάδη, Ε. Κάττο, Μ. Τζιωνή, Α. Κακουλλή, Α. Αυλωνίτη και Ο. Λεμέσιο  και οι αλλαγές τους ήταν οι Μ. Κόλας και Α. Ανδρέου.