Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πολυκάρπου: “Οφείλουμε να δώσουμε τα εφόδια στα παιδιά… για να πάρουν τη...

Πολυκάρπου: “Οφείλουμε να δώσουμε τα εφόδια στα παιδιά… για να πάρουν τη σκυτάλη”


Ο εκ των αντιπροέδρων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λάκης Πολυκάρπου, δήλωσε σήμερα από το Ηλίας Πούλλος και τη φιέστα των ακαδημιών, πως το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κάνει κάθε προσπάθεια για να επιστρέψει ξανά η ελπίδα στις ακαδημίες της ομάδας μας.

“Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που είμαι στη γιορτή των παιδιών, τα οποία είναι αυτά που θα πάρουν τη σκυτάλη και να ξανανεβάσουν το σωματείο μας εκεί που του αξίζει. Οι λόγοι είναι πολλοί που τα Κυπριόπουλα δεν πήραν τη θέση που θα έπρεπε να είχαν στο ποδόσφαιρο μας. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο, φτάνει όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, να δώσουμε τα εφόδια για να προχωρήσουν”, δήλωσε στο live link του ΑΣΤΡΑ ο κος Πολυκάρου, προσθέτοντας:

“Έγιναν λάθη στο παρελθόν και μας έφεραν πίσω. Οφείλουμε να εξετάσουμε όλα αυτά και να επανέλθουμε. Αλίμονο εάν δεν αξιοποιήσουμε αυτό τον πλούτο. Στο παρελθόν παίκτες από τις ακαδημίες έγραψαν ιστορία. Γιατί όχι και σήμερα, που έχουμε και τους τρόπους να δώσουμε στα παιδιά περισσότερη γνώση. Αξίζει να τους δώσουμε αυτό που ζητούν. Είναι πεποίθηση του ΔΣ πως οφείλουμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα στις ακαδημίες. Εάν κάνουμε λάθη, οι γονείς να τα υποδείξουν. Πρέπει να πετύχουμε μία επαγγελματική ακαδημία για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα”.