Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το Νοέμβριο η σέντρα στα πρωταθλήματα Grassroots

Το Νοέμβριο η σέντρα στα πρωταθλήματα Grassroots


Το Νοέμβριο ξεκινούν τα πρωταθλήματα Grassroots στα οποία αγωνίζονται παιδιά μικρότερων ηλικιών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να δώσει το παρών της με αρκετές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω από την ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι θα διοργανώσει και φέτος τα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου GRASSROOTS Χαραλαμπίδης Κρίστης 2014 – 2015.

Για τον πιο πάνω λόγο καλούνται όλες οι ομάδες όπως εκδηλώσουν γραπτώς ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΟΠ το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα πιο πάνω Πρωταθλήματα, μέχρι και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Στα παιδικά Πρωταθλήματα θα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία μέλη της ΚΟΠ, Σωματεία Αγροτικών Ομοσπονδιών και όλες οι Ιδιωτικές Ακαδημίες ανά τη Κύπρο.

Οι ηλικίες που θα αγωνιστούν φέτος στα πιο πάνω Πρωταθλήματα είναι:

2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008.

•Οι Παγκύπριες Πρωταθλήτριες ομάδες GRASSROOTS ΚΟΠ των ηλικιών 2002, 2003 και 2004 θα λάβουν μέρος σε ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ το 2015 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΠ.

•Οι ποδοσφαιριστές των Παγκύπριων Πρωταθλητριών Ομάδων   GRASSROOTS και των 7 ηλικιών καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές των 7 φιναλίστ ομάδων θα πάρουν δώρο απο την ΚΟΠ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

•Κάθε ποδοσφαιριστής με την εγγραφή στα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα GRASSROOTS της ΚΟΠ θα παίρνει και δώρο από την Ομοσπονδία μια ΜΠΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ no: 4.

•Τα έξοδα γηπέδων, διαιτητών και ιατρών θα τα αναλάβει η ΚΟΠ.

Το κόστος για κάθε ομάδα ανά ηλικία θα είναι 150.00 ευρώ + Φ.Π.Α.

Το κόστος συμμετοχής θα πρέπει να πληρωθεί στο Λογιστήριο της ΚΟΠ με την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

Πρωταθλήματα (Επαρχιακά) για όλες τις πιο πάνω ηλικίες θα διεξαχθούν σε όλες τις Επαρχίες νοουμένου ότι για κάθε ηλικία θα υπάρξει ενδιαφέρον από τουλάχιστον έξι (6) ομάδες ανά ηλικία.

Σε περίπτωση που δεν δηλώσουν (6) έξη τουλάχιστον ομάδες, η Ομοσπονδία θα κάνει διευθετήσεις ούτως ώστε οι ομάδες αυτές αγωνιστούν σε άλλη επαρχία ή σε Παγκύπρια κλίμακα.

Σε περίπτωση που δεν θα διεξαχθούν κάποια Πρωταθλήματα το σχετικό παράβολο που πληρώθηκε θα επιστραφεί στους ενδιαφερόμενους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα GRASSROOTS ΚΟΠ 2014-2015  ΜΟΝΟ με την κάρτα Ποδοσφαιριστή ΚΟΠ που θα εκδοθεί για την ομάδα στη οποία θα αγωνίζονται και θα έχει ισχύ για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.

Τα γήπεδα διεξαγωγής όλων των αγώνων όλων των κατηγοριών ανά Επαρχία καθώς επίσης και η ημερομηνία διεξαγωγής των κληρώσεων των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων GRASSROOTS ΚΟΠ της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/2015 θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Όλα τα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα GRASSROOTS 2014/2015 της ΚΟΠ αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου 2014.