Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Βασικός ο Φραγκέσκου

Βασικός ο Φραγκέσκου


Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Τσεχια γνώρισε η Εθνική ομάδα των Νέων U-19. Βασικός ξεκίνησε τον αγώνα ο Αντρέας Φραγκέσκου ενώ ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο Φάνος Κατελάρης.

Το φιλικό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει των υποχρεώσεων τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, Την περασμένη Τρίτη οι Τσέχοι είχαν νικήσει με 4-0. Σαφώς βελτιωμένη η Εθνική μας, έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει.

“Είμαι ευχαριστημένος από τήν προσπάθεια, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, φτιάξαμε ευκαιριες, μπορούσαμε να σκοράρουμε πρώτοι, αλλά στο τέλος χάσαμε με 1-0 και αυτό δεν με ικανοποιεί καθόλου. Γενικά ήταν δύο χρήσιμα φιλικά από τα οποία βγάλαμε τα συμπεράσματα μας για τους αγώνες που ακολουθούν και κυρίως, για τις επίσημες υποχρεώσεις μας”, είναι το σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ρένου Δημητριάδη.

Κύπρος: Αντρέας Χριστοδούλου, Λεμέσιος, Άκης Χριστοδούλου, Νικολάου, Φράγκος, Κουμής, Χαραλάμπους, Φραγκέσκου, Στ. Κωνσταντίνου, Ασσιώτης, Μούζουρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Μιχαϊλοβιτς, Λεοντίου, Γουίλερ, Κατελάρης, Σιαθάς, Κατσιατής.