Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Απόλυτα πετυχημένο το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα! (video)

Απόλυτα πετυχημένο το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα! (video)


Ευχαριστημένοι έμειναν όλοι από το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα που διοργάνωσε η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πιο κάτω το αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου!

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τίτλο «Βλέπουμε με το μυαλό, όχι με τα μάτια», το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στο «Ηλίας Πούλλος».

Του προπονητικού προγράμματος ηγήθηκαν δύο κορυφαίοι εκπαιδευτές στον τομέα του ποδοσφαιρικού μυαλού, οι κύριοι Μισέλ Μπρένινξ και Ντιρκ Χίσελινγκς, οι οποίοι μοίρασαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους τόσο στους υπεύθυνους και στους προπονητές της Ακαδημίας μας, όσο και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Στο βίντεο που παραθέτουμε πιο κάτω, οι δύο γνωστοί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο άντρες, εξηγούν τους βασικούς άξονες του προγράμματός τους, καθώς και πού αυτό αποσκοπεί, εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εξέλιξη που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, διαμηνύουν με έμφαση πως ποδοσφαιρικό ταλέντο υπάρχει άφθονο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και γενικά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ επισημαίνουν ότι είναι ρεαλιστικός και εφικτός στόχος η παραγωγή πρωτοκλασάτων παικτών μέσα από τα Τμήματα Υποδομής.

Χορηγοί του εβδομαδιαίου προπονητικού προγράμματος ήταν οι εταιρίες:
– BHS Diagnostics
– Alphatrance Logistics LTD
– V. Kouvaros Developers LTD

Το βίντεο που ετοίμασε το Γραφείο Τύπου του Σωματείου μας: