Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στη σέντρα η ομάδα Νέων

Στη σέντρα η ομάδα Νέων


Αρχή στο πρωτάθλημα και για τους Νέους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα χρονιά αύριο απέναντι στην Πάφος FC. Οι πράσινοι με το Φάτσιο Μπούις στο πάγκο θα φιλοξενήσουν την Παφίτικη ομάδα με στόχο να κερδίσουν και να κάνουν καλό ποδαρικό στη νέα περίοδο. Στο Πρωτάθλημα Νέων U21 Α΄ Κατηγορίας συμμετέχουν 14 δυνατές ομάδες και αναμένετε να είναι συναρπαστικό με αμφίρροπες αναμετρήσεις, όπως και το περσινό. Η ομάδα μας κάτω των 21 ετών έχει ως πρώτιστο στόχο την άνοδο παικτών στην πρώτη ομάδα, όπως μας δήλωσε ο τεχνικός του τριφυλλιού. Φυσικά όμως θα βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά  και θα κυνηγά τη νίκη που ίσως στο τέλος της χρονιάς να φέρουν το πρωτάθλημα.

Η πρώτη σέντρα των Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γίνει αύριο, Κυριακή, στο Μακάρειο στάδιο σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 16:00. Οι Παφίτες θα κατεβούν στην πρωτεύουσα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη και να δείξει στο γήπεδο ποιο είναι το καλύτερο σύνολο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη έξι αναμετρήσεις, χωρίς όμως να ξεχωρίζει κάποιο παιχνίδι. Αναλυτικά αύριο θα διεξαχθούν οι εξής αγώνες και όλοι θα αρχίσουν στις 16:00:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΦΟΣ FC
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΓ. ΝΑΠΑ
Αποέλ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ