Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Παίζουν εντός έδρας με στόχο τη νικη

Παίζουν εντός έδρας με στόχο τη νικη


Η 3η αγωνιστική του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 13 ετών θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο και οι δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αγώνα. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ 1 είναι ο πρώτος αγώνας για φέτος αφού προηγήθηκαν τα δύο ρεπό, μετά την αδυναμία των αντιπάλων της να παρουσιαστούν στο γήπεδο, ενώ για την ΟΜΟΝΟΙΑ 2 θα είναι ο δεύτερος αγώνας.

Για τον Α’ Όμιλο Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 δίνει το δεύτερο της αγώνα και ψάχνει την πρώτη νίκη, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας. Αγωνίζεται εκτός έδρας και θέλει να δραπετεύσει από την έδρα του αντιπάλου με τους τρεις βαθμούς, με το Βαγγγέλη Ευαγγέλου να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάσουν πάθος και θέληση για τη νίκη. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Ελπίδα Αστρομερίτη και η νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση είναι το ζητούμενο, κάτι που θα φέρει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο της Δόξας στην Περιστεώνα και θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί.

Για την 3η αγωνιστική του Β΄Όμιλου Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τους μικρούς του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Οι πράσινοι θα πατήσουν για πρώτη φορά φέτος γρασίδι σε επίσημο αγώνα και θέλουν να συνδυαστεί με νίκη και καλή εμφάνιση. Ο Άντρος Αυλωνίτης, προπονητής της ομάδας, δούλεψε αρκετά μαζί τους τον τελευταίο καιρό με προπονήσεις αρκετών ωρών και αύριο στο γήπεδο περιμένει να δει αρκετά πράγματα σε πράξη. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 9:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδρόντα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους Λευκωσίας του Πρωταθλήματος των U13:

Α’ Όμιλος:

ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ 09:00 Αποέλ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
CITY F.S.C 09:00 ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Β΄ Όμιλος:

ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ 09:00 Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΣΛΥΜΠΙΩΝ 09:00 Αποέλ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ