Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρίτη σερί νίκη οι Παίδες

Τρίτη σερί νίκη οι Παίδες


Νικηφόρα από την έδρα της ΜΕΑΠ πέρασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 3η αγωνιστική του Όμιλου Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 15 ετών. Η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή επιβλήθηκε με 5-0 της ΜΕΑΠ στο Πέρα Χωρίο Νήσου και συνέχισε το αήττητο σερί της, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι πράσινοι θα μπορούσαν να πετύχουν πολλά περισσότερα γκολ αφού έχασαν αρκετές κλασικές ευκερίες απέναντι στο αντίπαλο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφεραν κυρίως λόγω της αφλογιστίας τους. Με τι νίκη τους αυτή παρέμειναν στην κορυφή έχοντας συντελεστή 25 γκολ υπέρ, ενώ η εστία τους δεν παραβιάστηκε ακόμη.

Για την ομάδα μας σκόραραν πέντε διαφορετικοί παίκτες. Ο Χρίστος Καρατζιάς άνοιξε το σκορ στο 30′, ο Χρυσόστομος Φιλίππου διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 34′, ο Μάριος Χαραλάμπους έκανε το 3-0 στο 36ο λεπτό, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τέρμα του Κλείτου Κώστα στο 40ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι πέτυχαν ένα τέρμα, αυτό με τον Στέλιο Ιακώβου στο 75ο λεπτό.

Αγωνίστηκαν οι: ΣΤΕΛΙΟΣ  ΙΑΚΩΒΟΥ, ΚΛΕΙΤΟΣ  ΚΩΣΤΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (ΜΑΜΑΣ ΛΟΪΖΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΜΕΝΟΙΚΟΥ (ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ), ΧΡΙΣΤΟΣ   ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ   ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ), ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ), ΑΝΤΡΕΑΣ  ΣΑΒΒΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΟΥΡΤΙΣΙΗΣ) και ΣΑΒΒΑΣ  ΠΟΓΙΑΤΣΙΗΣ.