Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι

Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι


Με δύο πράσινες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 13 ετών, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ετοιμάζονται για την αυριανή σέντρα. Στην προηγούμενη αγωνιστική οι επίλεκτες ομάδες μας προχώρησαν νικηφόρα, κάτι που θέλουν να επαναλάβουν και στην 4η αγωνιστική, από την οποία δεσπόζει το αιώνιο ντέρμπι.

Αιώνιο ντέρμπι στον Β΄ Όμιλο Λευκωσίας, με την ΟΜΟΝΟΙΑ 1 να έχει μπροστά της το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι που έχει να δώσει και θέλει να συνεχίζει την καλή της πορεία. Οι πράσινοι του Ανδρέα Αυλωνίτη αντιμετωπίζουν αύριο, Σάββατο, το Αποέλ στο γήπεδο του Κύκκου και θα κυνηγήσουν τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή έχοντας το απόλυτο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 9 το πρωί και οι μικροί είναι έτοιμοι για μπουν στο γήπεδο να κερδίσουν, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες ενός αιώνιου ντέρμπι.

Στον Α΄ Όμιλο Λευκωσίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 υποδέχεται το Διγενή Μόρφου σε έναν αγώνα που αναμενεται δύσκολος για τους πράσινους, που θα τα δώσουν όλα για το δεύτερο σερί τρίποντο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ασπίς Γερίου αύριο στις 09:00. Ο Βαγγέλης Ευαγγέλου ζητά από τους μικρούς συγκέντρωση στο παιχνίδι και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με όσα περισσότερα γκολ μπορούν να πετύχουν στις ευκερίες που θα βρουν απέναντι στο αντίπαλο τέρμα.

Το πρόγραμμα στους δύο ομίλους Λευκωσίας:

Α΄ Όμιλος:

Αποέλ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 CITY F.S.C
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ

Β΄ Όμιλος:

Αποέλ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 09:00 ΟΛΥΜΠΙΑΣΛΥΜΠΙΩΝ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 09:00 ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ