Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεκούραση αυτό το Σαββατοκύριακο για παίδες και νέους

Ξεκούραση αυτό το Σαββατοκύριακο για παίδες και νέους

u21


Διακοπή μιας εβδομάδας στα Πρωταθλήματα Παίδων U17 και Νέων U21 αυτό το Σαββατοκύριακο και οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν λίγο χρόνο ξεκούρασης. Οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων μας στις συγκεκριμένες ηλικίες συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής.

Ευεργετική η διακοπή για την ομάδα κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα μετά τον κακό απολογισμό των τρίων τελευταίων αγωνιστικών. Στις προπονήσεις που ακολουθούν ο Χάρης Καλλικάς θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για να διορθώσουν κάποια πράγματα που ο ίδιος βλέπει στο γήπεδο και δεν του αρέσουν. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου εκτός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου, ενώ στην 6η αγωνιστική οι πράσινοι έχουν ντέρμπι αφού φιλοξενούν την ΑΕΛ.

Την ομάδα Νέων βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο Φάτσιο Μπούις περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να εκμεταλλευτούν αυτή τη διακοπή για να ξεκουραστούν και αν επιστρέψουν στο γήπεδο πιο φρέσκοι γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στις επόμενες δύο αγωνιστικές. Στη δράση θα επιστρέψουν στις 26 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή οι πράσινοι, που κοντράρονται με τον Ολυμπιακό, ενώ στην αμέσως επόμενης αγωνιστική ακολουθεί το αιώνιο ντέρμπι.